Zdarec Alfisti,mam sice 145 z 99 1.6TS,ale obracim se na vas o radu.Ted jak jsou tepla pres den a ja po prve startuji auto (studene) tak mi vubec nesepne sytic:(Auto brble tak na cca.900ot jakoby se to dusilo a cca. po 9 vterinach se to samo vzpamatuje,sytic sepne a vse je ok.Auto jinak vali dobre,jede jak z praku a dalsi startovani behem dne jsou uz bez problemu.Prosim poradte cim to muze byt,jsem bezradny.Kdyz je rano chladno,tak mi to myslim nedela,normalne nastartuji a auto bezi good od zacatku se syticem.Prosim poradte mi.Dekuji predem za kazdou odpoved:)
21.43, 23. 6. 2008, odpovědětHoj něco podobného mi teď dělá 156 2.0T.S.Ale zatím nemám taky ani šajnu.Chci to tu pořádně pročist,snad se něco najde.Pak se ozvu.
20.17, 30. 6. 2008, odpovědětteplotou se odparí benzím a trvá dyl než sde dostane do vstřiku
21.34, 30. 6. 2008, odpovědětTy jo lidi dikec moc za reakce.Jinak chvalim Lucii,tohle by me nikdy nenapadlo a to jsem chlap.Urcite si myslim,ze na tom odparovani benalu neco bude....Je to vcelku aji realne bych rekl.Klidne piste dal kdyz by jste prisli na neco noveho.
21.48, 1. 7. 2008, odpovědětNačatá lambda sonda...ten samý problém jsem měl já na 2.0 T.S. za tepla potom O.K. chce to napojit na examiner hned jak máš studenej motor a podívat se na aktuální hodnoty co ti ukazuje lambda....určitě ti jde za roh rozmezí a pere Ti to tam těch pár sekund buď min. nebo max. bohatou směs podle toho kam Ti jdou hodnoty...za tepla Ti bude ukazovat normálně sinusovkový průběh a vše Ti funguje jak má. Tyto lambdy mají stejně předehřev, protože začínají pracovat správně až při teplotě začínající na cca 200 stupních celsia. BUdeš jí mít asi načatou prověř to na examineru za studena to je můj tip a zkušenost - hodně štěstí :)
22.38, 1. 7. 2008, odpovědětto benedikt:Zdar no kdyz jsem byl cca. pred 6mesici na diagnostice tak mi rikali,ze lambda sem tam vykazuje hodnoty nad normal a auto bylo zahrate.Myslim,ze mi dokonce mazali i chybu co vyhodila lambda.Borec mi rikal,ze pokud ta chyba bude i pri pristim napojeni na Diagnostiku,tak ze by se mela vymenit.
10.40, 2. 7. 2008, odpovědět