Zdarec mam AR 145 1.6TS rv.99.Mam problem se spinanim ventilatoru na 1.rychlost.Sviti mi kontrolka vstrikovani a nekdy kdyz startuji,tak kontrolka pri nataceni motoru na par sekund zhasne a ventilator na okamzik sepne a toci se uplne zvolna lehko. Jak se kontrolka opet rozsviti,tak se ventilator zastavi.Jinak ventilator mi na 2.rychlost jede bez problemu. Myslite ze tato zavada muze byt tou regulacni civkou co je primo u ventilatoru namontovana,takova velka zelena.Prosim poradte mi,setkali jste se s touto zavadou?Diky za kazdou odpoved
22.14, 1. 7. 2008, odpovědětahoj , mal som podobny problem na Giuliette , tiez mi blbla elektrika kvoli tomu ze na tej skrinke co riadi ventilator - ak som dobre pochopil asi na kureni , tam mi prepalilo odporovy drot. vymontoval som to a naletoval druhy - odvtedy mam pokoj , vsetko funguje ako pred tym
8.05, 2. 7. 2008, odpovědětCau a jednalo se o tu civku?Co je u toho ventilatoru?Ja tam mam takovou tlustou zelenou civku a tak me napadlo ze mohla odejit a proto mi ten ventilator nesepne na 1.rychlost.
10.36, 2. 7. 2008, odpovědětano bolo to v tej cievke, mne ju prepalilo . potom som tam naletoval druhu - taku istu a teraz funguje stale. ked som nevedel v com je problem rozobral som cele kurenie a ked som odkusal ventilator na priamo a isiel potom som isiel po tom rozbocovaci co sa prepinaju rychlosti ventilatora. bude to len v tom
11.32, 2. 7. 2008, odpovědětJmenuje se to předřadný odpor ventilátoru. A ta závada by měla být v něm. Nabízím nový originál za 300,- Mám jich dost ozvi se na 774273746
13.11, 2. 7. 2008, odpovědětAhoj mas jeste ten predradny odpor ventilatoru???Nebo kde by jse dal jeste sehnat novy?dik
7.35, 4. 8. 2009, odpovědět