Caute, mam Ar 156 1.8 TS a teraz v lete ked teplota vonku vystupi nad 27 stupnov a ja si zapnem klimu rucicka na teplomeri vystupi az na 110 stupnov a nie a nie klesnut az pokial nevypnem klimu, potom uz klesa na 90.Pri nizsej teplote vonku absolutne bez problemov aj pri zapnutej klime stale 90 stupnov.Cim to moze byt ????
5.18, 3. 7. 2008, odpovědětPokud zapneš klimu, tak se ti rozběhne vrtule na chladiči? Pokud né tak spíná až druhý stupeň v tom případě je většinou upadlý odpor na sahaře stačí ho vyndat a znova přeletovat cínem je to černá kostička přidělaná do sahary dvěma šroubkama a jdou k ní dva dráty. Já to mněl taky tak ale já mněl upadlý obadva jelikož mám dvě vrtule na chladiči.
7.52, 3. 7. 2008, odpovědětahoj, mam ten samy problem. už jsem to tu i psal a upozornili mě, že se to řeší tady. u mě je to to samé, ale s tím, že větrák běží na oba stupně. zapnu klimu, zapne se větrák, ale když se při 100 stupních podívám na nádržku s voudou, je to jak varná konvice a chce to mermomocí ven, neni tam kousek místa, přitom to mam normalně mezi MIN a MAX. mi přijde, jako by někam nešla voda.. neřešil jste někdo?
11.45, 3. 7. 2008, odpovědětJa osobne to vidim na bud nefunkcnu vodnu pumpu, alebo na nefunkcny termostat.
12.02, 3. 7. 2008, odpovědětvodní pumu jsem dával novou s rozvodama před cca 30tis, aby se na ní pak nemuselo.
12.05, 3. 7. 2008, odpověděta myslíš, že by to termostat nepouštěl dál? nevim, jak se projeví nefunkční termostat v praxi... díky za vysvětlení.
12.10, 3. 7. 2008, odpovědětKed je auto zahriate,tak chyt hadicu co ide do chladica a z chladica. Pokial su obe horuce,tak je termostat KO. Pripadne to hod na diagnostiku a mrknite,pri kolkych stupnoch otvara termostat,ak vobec otvori. ;o)
8.04, 4. 7. 2008, odpovědětjestli jste to někdo měnil. co jste tam dávali? ceny se různí. elit - 700,- a pop-art 1700,-. nechci to za tejden měnit znova, ale jestli ten levnej fachá, proč dávat dražší. díky
12.41, 3. 7. 2008, odpovědětTak diky za rady skusim sa na to pozriet .
14.06, 3. 7. 2008, odpovědětPokud by to byl ten odpor, tak se ozvi. Mám jich dost. Nový originál za 300,-
20.46, 3. 7. 2008, odpovědětno odpor to asi nebude pretoze vrtula sa normalne roztoci po zapnuti klimy.Skor tipujem tu vodnu pumpu
21.18, 3. 7. 2008, odpovědětuvidím co z toho vypadne. příští středu to vezu ke klukovi, kterýmu to dělalo to samý a ten mi říká, že jakmile se vrací voda do nádržky, je to v prdeli, protože je prasklý těsnění pod hlavou a bohužel včera jsem to uvařil i bez klimy. takže alfa ted stojí před barákem :-( dám pak vědět, co to bylo... díky za rady.
11.26, 4. 7. 2008, odpovědětPokial by bolo prasknute tesnenie pod hlavou, tak by sa ti voda stracala a bola by spinava od oleja. A videl by si to aj na dyme z vyfuku.
12.27, 4. 7. 2008, odpovědětMaosko myslis ze ked termostat neotvera,tak budes mat obe hadice horuce? :-)))
8.23, 5. 7. 2008, odpovědět