Piráti levých pruhů jsou podle mě ti, kteří jezní na dálnici zbytečně pomalu, a svojí pomalou jízdou brání v předjíždění. Do dneška jsem to bral celkem v klidu - vždť jedou jenom pomalu, až uhnou dam tam za 3 a jsem pryč. No jo, ale to by mě, jedna taková šnečice nesměla dneska málem zabít. Bezdůvodně jede v levém pruhů, než by dojela to auto, tak bych jí stihnul předject desetkrát, vedle ní prázdno. Najednou slyším ránu, něco z její zelené astry vyletí a přímo na mě. (nevím, jestli na něco najela, nebo něco z ní) Nejdřív to trefilo nárazník a znak, potom čelní sko, přímo před moji hlavou, instinktivně jsem se sehnul, s volantem jsem neškub... Ta věc naštěstí nebyla moc těžká jen se odrazila, ani skol nerozbila. Zastavil jsem na první benzínce - odřenej nárazník, prasklej stříbrnej rámeček od znaku. V tu chvílí jsem pochopil, že jsem vůl, protože jsem tu káču nezastavil, nebo si aspoň neopsal SPZ, Takhle si to budu muset opravit za vlastní. Nicméně odedneška na ty hlemýždě vlevo troubím.
21.04, 8. 7. 2008, odpovědětmyslim ze to nie je ale problem toho ze isiel/isla v lavom pruhu, to by sa ti kludne mohlo stat aj na medzimestskej ceste alebo v meste. kazdopadne bez SPZ toho vela nevyriesis.
22.12, 8. 7. 2008, odpovědětSuhlasim....ja uz blikam a trubim odjakziva...
14.10, 9. 7. 2008, odpovědětJust be HUMAN ! troubeni a nadavani na cesty nepatri...
12.29, 12. 7. 2008, odpovědět