Zdravím všechny co se jim to nestalo , ale hlavně ty co už vědí jak na ně!Během 14 dnů mi opětovně vlezli do mazlíka ,asi přes kliku předních dveří. Stojí v garážovém stání pro 150 míst P-10. Prošel jsem i další auta a našel další dva udělané FIATY taky přes zámek .Vyšel jsem nejlíp mají zámky docela poničené, já na klice pouze rýchy asi po sikách.Může někdo poradit jak ji zabezpečit?Někde tady jsem četl o zaslepení a vytažení táhel(měl být i návod ten jsem však zde nenašel), popřípadě může někdo dát kontakt na někoho kdo dělá alarmy? Docela mazec, když vím, že mi můžou kdykoliv ohmatat volant!
15.54, 13. 7. 2008, odpovědětZaslep to a znici cele dvere aby se tam dostali,dej si dodelat alarm na otevreni dveri.
16.13, 13. 7. 2008, odpověděthttp://www.breyer.sk/index.php?page=shop.browse&category_id=9&option=com_virtuemart&Itemid=1&gclid=CL-evP2VvZQCFQ0Suwodeyf4Tg&vmcchk=1
17.25, 13. 7. 2008, odpovědětmno lepší je jablotron na simku (i když ani to na ty svině nestačí) tuhle jsem na netu vyděl alarm spočíval v tom že nasílnem otevření se do interiéru nasříka plyn newim přesně co to bylo za typ plynu (sice tam psaly že potom auto 14 dní vetráte ale aspoň něco než nic , cena byla kolem 10 000,,
3.10, 31. 12. 2008, odpovědětJablotron je skvělej. Mám ho ve Fiatu (montáž svépomocí). Bez jedné chybičky. Dvakrát mamezil vloupání po vylomení zámku. Ale nevím si rady jak ho připojit do Alfy s CANbusem. Sice tam mám origo alarm, ale Jablotron je lepší. Zkoušel jsem identifikovat vodiče do alarmu, ale nedaří se mi.
4.23, 1. 1. 2009, odpovědětkdo chce, do auta se dostane. Je potřeba odradit ty, kteří si myslí, že to půjde jednoduše. Je potřeba dát najevo lupičům, kteří vědí, jak do Alfy přes kliku, že to u té mojí nepůjde.
12.56, 13. 1. 2009, odpovědětNávod od uživatele Táta: átovo návod: Asi před rokem a půl jsem si pořídil 156 a už při nákupu jsem se informoval jak je těžké (velice lehké) vykrást toto auto. Asi v červenci 2005 se mně do něho dostali během jednoho týdne 3x. Po rozlomení všech zámků jsem je nechal zacelit a používám pouze alarm s centrálem, na tom místě přestal parkovat a byl klid.. ale až do dnešního dne, kdy jsem našel zase auto odemčené a trošičku "probrané". Bohužel až teď jsem se tomu problému jak se dostali dovnitř a přitom tam nemám zámky, věnoval a zjistil jsem, že je to tak jednoduché že bych nejraději zajel do Itálie... Jedná se o to že při "vylomení" kliky dvěří směrem dolů, a to tak že na první pohled to není vidět, dochází k napnutí táhla vložky zámku mezi klikou a zámkem. Při tomto samozřejmně dojde k odemčení pomocí centrálu celeho vozu. Snažil jsem se tuto operaci nahrát pomocí telefonu a poslat ji někam aby to věděli všichni a mohli tomu zabránit. Bohužel jsem stál vedle kostelní věže.. ale je možno před tím než začnout bít zvony slyšet zvuk jek se celé auto odemyká. Provedl jsem demontáž tapicirungu (nevím jek se to píše přesně..) a našel problém. Na zámku (vložce) je táhlo které při odemykaní klíčem se posouvá a pomocí elektrických zámků se to celé otevře. Po demontáži tohoto táhla sise nejdou otevřít dveře pomocí klíčku ale nevím kdo ho dnes ještě používá.. ostatní funkce jako uzamčení zevnitř všech dvěří, odemčení a podobně zůstanou zachována.. Je sice nebezpečí že pokud se tam zloděj nedostane jednoduchých způsobem, tj. ohnutím kliky, že způsobí větší škodu, ale třeba ho to odradí.
12.58, 13. 1. 2009, odpovědětKdo bude chtít otevřít dveře krumpáčem, tak to udělá.
13.02, 13. 1. 2009, odpověděthttp://www.edisk.cz/stahni/25451/Alfa.zip_878.91KB.html
13.02, 13. 1. 2009, odpovědětlezou mi tam uz cca 2roky pravidelne(2az3xrocne),pres kliku u ridice(nikdy nic neukradly,neni co),o vyndani toho tahla sem taky uvazoval,ale pak sem si rek ze je jepsi kdyz se do auta dostanou ty fetky bez"nasili" pres tu kliku nez jinak.Vemte si priklad jde vnoci s pacidlem a nejakym fetem v tele k autu(vasi alficce) a netusi ze tam neni to tahlo,chytne za kliku jako to delal uz tolikrat predtim a ono to nejde,sou presne 3moznosti co udlea:1)jde k jinymu autu(to je ta nejlepsi),2)zarve za to vic a urthne kliku,znici dvere(pokud na to bude mit silu),3)kdyz to nepude pres kliku vezme to cim rve tu kliku a rozbije okno.Je to sice velice neprijemne kdyz vite ze je auto takhle jednoduse dobytne,ale na druhou stranu se stim nic delat neda...Snad jen v aute nic nemit(nastesti je uz autoradia bez panelu a vypaleny cd nezajimaji,a mapy taky ne)
15.23, 13. 1. 2009, odpovědětJe to ta největší verbeš ze všech.. Lidský krysy.. Já je jednou málem chytil- volá mi kámoš že z okna vidí jak lezou druhýmu kámošovi do Octavie, byl jsem kousek se svym pesanem(60kgAkita).. Tak jsem se dal do klusu, doběhnu na parkoviště kde se celá situace odehrávala, podotýkám že to bylo ve všední den za světla asi okolo 11:00 dopoledne! Doběhnu tam a vidim jak zmrd visí skrz okýnko spolujezdce a doluje kámošovi kerej byl zrovna na dovolený celou palubofku z jeho LaurynKlementa,, zařvu:necháš to!! Ale už bylo pozdě a já daleko, vytáhnul jí ven a naskočil ke svýmu partákovi do Peugeotu 406 sedan modrá metalíza s prasklym přednim nárazníkem do V. Zmrdi mi ujeli.. Ale okamžitě jsem volal policii a dokonce kromě popisu osob, směru kam jedou a auta jsem jim nahlásil i SPZ, kterou jsem si zapamatoval.. Samozřejmě na místo činu přijeli asi po půl hodině, já celej rozzezlenej se ptám tak co už je máte? A odpověd ani nechtějte vědět, ani na místo činu se nešli podivat! No prostě špínáci... V deset večer téhož dne mi volal detektiv z kriminálky, a znovu chtěl celý příběh převyprávět.. samozřejmě nikoho nechytli a krade se vesele dál.. hlavně že ráno člověk najde pokutu za oknem když stojí blíž u přechodu nebo malinko čouhá do zlomu křižovatky!! Člověk si to musí vyřešit sám..
16.34, 13. 1. 2009, odpovědětkurvi jedne
19.50, 13. 1. 2009, odpovědět