Zdravim, mam takovej dotaz. Jak delate, aby vam hralo radio, kdyz nemate zaplej klicek?? Jsem si vsiml, ze Alfy nemaji tu prvni polohu, ve ktere se da ve vetsine aut zapnout radio. Je tam jenom poloha, kdy se rozsviti kontrolky a budiky a pak zacne startovat. Mate to nejak vyresene nebo to muze byt i radiem? Proste se mi zda byt blbost mit zaply kontrolky a mit pusteny radio. To bude baterka az hodku vybita na sra***... diky
17.39, 19. 12. 2006, odpovědětJa tam mam Blaupunkt a při vyplém klíčku mi jde úplně normálně zapnout.
23.03, 19. 12. 2006, odpovědětTo je prave tim, ze mas Blaupuknt :-D Jina radia to neumi ... mas moznost zapojit radio na pevno, ale nebude se Ti zase samo zapinat a vypinat pri pootoceni klickem ... Ja to tak mam.
2.48, 20. 12. 2006, odpovědětTak to jsem nevěděl, chci tam v budoucnu davat radio s MP3 a takhle to vypada, abych tam dal zase Blaupunkt nebo to umi i nová rádia jiných značek? Futuristiko.
8.17, 20. 12. 2006, odpovědětMám staré soničko a tam je to vyriešené totáne jednoducho medzi radiom a eurokoncovkou je medzikus na ktorom sa dajú prehodiť kable. Na jednom totiž býva stály prúd kvoli pameti rádia druhý je ovládaný klúčom zapalovania. Takže stačí prehodiť napájanie na stály prúd a rádio hra stále. PS Mám to aj tak zapojené na klúč.
8.42, 20. 12. 2006, odpovědětJe to presne ako hovori rado. Treba na koncovke prepojit zltý kabel s červeným a auto radio ide staále len pri štartovaní na chvílu sa preruší ale to je v ochrane rádia./ znížené napetie/
11.22, 20. 12. 2006, odpovědětPozor na to zapojil jsem radio do origo konektoru, nešlo vypínat klíčkem pouze čudlem na rádiu a i při vypnutým rádiu mně to cucalo baterku jak blázen musel jsem každý čtyři dny dobíjet nevěděl jsem čím to je rádio si drželo pohotovost a cucalo přepojil jsem to pouze na klíček a nechal na pevno pouze zálohu pamněti a vše už je OK mimochodem rádio je šunt od sencoru za dva litry ale hraje a má MP3 a to mně v autě stačí do doby než to nějakej barevnej vytáhne.
16.25, 20. 12. 2006, odpovědětNo ... presne jak tady pisete ... jde to vyresit prehozenim tech dvou kabelu. Nicmene timto je vyreseno pouze vypinani a zapinani klickem, nicmene ja bych to mel rad vyreseny tak, aby se radio zapinalo a vypinalo klickem, ale aby zaroven SLO ZAPNOUT pri vyndanem klicku. A to potom nelze!!! Jedina radio, ktera to umi jsou Blaupunkt. Takze bud se bude zapinat pouze pri otocenem klicku, nebo pujde zapinat i pri vytahnutem klicku, ale zase se nebude samo zapinat a vypinat pri otoceni klickem :-)
17.35, 20. 12. 2006, odpovědětJJ, diky, vyresim to tak... spijim ty draty a pri zapnutym klicku si to poroste zapnu tlacitkem...Diky :-D
22.48, 23. 12. 2006, odpovědětmam original clarion cd , jede jako u Blaupuknt
12.46, 4. 3. 2010, odpovědětmám problém, chci si zapojit rádio na klíček, jenomže problém je v tom, že i v kabelu od baterky, ale i v tom co jde k zapalovaní mám pernamentne proud. proste sem to skoušel starím dobrým zpusobem-na žárovku- a tá se mi rozsvíti i na žlutem i na červenem kabelu. poradte, co s tím. díky
10.53, 9. 6. 2010, odpovědětjen další dotaz k rádiu: u 156 nemám anténu, jen tu originál v zadním skle a rádio má dost špatný signál. jde to něčím posílit, ale nechci dávat nějaký prut na střechu, dík
21.37, 9. 6. 2010, odpovědětněkde pod tapecírunkem je zesilovač tak bude asi špatnej.ale kde se nachází nevím
21.43, 9. 6. 2010, odpovědětOk,dík, mrknu na to
20.39, 14. 6. 2010, odpovědět