Vitajte alfisti .Vela som tu toho precital tak reagujem .aj ja som sa stal majitelom alfi 156 2,4 jtd. Nechcem sa chválit ale doteras som mal asi tak 30 aut. Boli nove aj starsie dobre aj zle. /BMW 318 99 / Golf 3 1,4 1,6 2,0 1,9 tdi/ passat 1,9 tdi 97/ seat cordoba 1,9 sdi/ audi 90 2,3 / bmw 320 v6 / golf 2 1,8 gti/ mercedes 190 2,0 / mercedes 124 / fabia boli aj skodule a lady . Takze skusenosti mam skoro so vsetkymi znackami lebo kamosi robia s autami a viezol alebo som soferoval skoro vsetko. ale o to teras nejde. ide o to ze niekto kto ssa v zivote nevozil na aute ktore ohovara sa mi zda prinajmensiom chudacke. vid kamarat mi povedal. ja som si kupil alfu lebo kamarat si taku pred niekolkými rokmi kupil ako novú 2,4 jtd / 1,1 mil/a ja som snim najazdil tak 25 000km. mozem vam s cistym srdcom povedat ze alfa ma najlepsie jazdne vlastnosti vo svojej triede a dokonca predčí aj niektorých vo vyšších triedach. ono vo vyšších triedach je to skor uz o luxuxe ako o jazde. Napr. alfa 166 uz nie je taka cuore sportivo. co sa tzka 156 aj sa som uz nieco vrazil do mojej ale nekupil msom nove auto a ten zazitok a radost s jazdy mi to nahradi. seriove auto ktore tak vinikajuco sedi na ceste vie vyrobit iba alfa. ono moj golf 2 GTi bol tiez v zatackach ako prikovany ale podvozok stal 60 tis. a to voberc nebol to naj. a v alfe mate toto v zaklade. a motor keby moji kamosi takto vytacali passatov tak to generalkuju kazdy rok. takze si myslim ze provokovat sem chodia len ti co ticho zavidia ked ich passaty s prehladom obehne nejaka alfa co i len 1,6 TS. inak iba BMW 318 i sa mi jazdnymi vlastnostiami podobalo na alfu ale iba podobalo aby ma zas niekto nechytal za slovicka. predsa je to len zadok a je to o niecom inom. A este aby som nezabudol na Hondu Civic 90 1,6 98 KW super kara super jazdne vlastnosti ale kazila sa a tiez na hondu nenadavam. a odporucil by som ju lebo je to auto s sportovým srdcom. Na zaver vela stastnych km alfistom.. a este jeden postreh. pozrite si na nete v zahranici kolko je ich tam naburanych oproti inym autam. su tam iba pokazene nie burane preco lebo alfa ma aj najlepsie brzdy vo svojej triede. ok cavte a piste
22.03, 25. 7. 2008, odpovědětčáo tvoje slova mohu jen potvrdit,já též jezdil v mnoha autech a začínal s š 120 potom to byla sonata hyundai,96kw,sonata77kw,eskort,brava,e 320,octavia atd. alfa se mi nikdy moc nelíbila,spíše jsem ji ani neznal,vubec nic oní nevěděl,a jako laik jsem se ze zajímavosti vidal na jednu podívat. byla tmavě modrá zatmavené skla,ale ty kola, venku 33 stupnu a alfa na plecháčích a ještě k tomu na zimákách.no inu řekl jsem mohu to projet? chlapi ted vážně jak jsem do toho sedl,už mě z toho nikdo nedostal,ty jizdní vlastosti parada,. oktavie hadr. vždy jsem chtěl combík takže samozřejmě swéčko, ještě k tomu selespeed, a 2.0ts. rok výroby 00. chlapi takovej zátah jsem u octávky nezažil,zatáčky hravě na to že to je sw,no paráda. potom jsem otevřel kufr a smály se tam na mě litáky ronal paprsky s obutím michelin vzorek 75%. sice mě stála novy servomorek,chladič,naplnění klimy,termostat,olej,filtry, to vše během 1 týdne ale ted s odstupem času stálo to za to. rozvody byly dělané. dolívám jenom benzín do nádrže. mezitím jsem poznal alfinku lépe než škodu a pokud další auto jedině 156 akorád novější typ anebo 159. 156 mě mile předčila,a mohu jen říct že jsem rád,a mohu jen doporučit.
22.37, 25. 7. 2008, odpovědět