ahoj, mam jeden problem a to zohnat alfu 156 1,9jtd s rokom vyroby od 2000 a vyssie v slusnom technickom stave. neviete mi niekto poradit alebo priamo nejaku odporucit som so SR a tak by som rad kupil nieco priamo odtialto najlepsie so ZA kraja. dikes
16.42, 6. 8. 2008, odpovědětCau. ja som zo Zilinskeho kraja a predavam cervenu 1,9 jtd ale je to rocnik 10/99. Ak chces vediet viac tak si mozme zavolat.
16.56, 14. 8. 2008, odpovědětVsetkym Vam dakujem za ponuky a pomoc. Takze po roku studovania tohto fora, zvazovani ci kupit alebo nekupit a osobnom obzreti niekolkych AR aj s mechanikom, som sa aj ja dnes stal cerstvym majitelom AR 156 1,9jtd r.v. 2001. Zatial prejdenych len trapnych 100km ale je pravda ze je to auto v zakrutach ako prilepene, hoci troska tazko si zvykam na to ze riadenie je citlivejsie a prehnane reaguje na vyjazdene kolaje na ceste-klasika slovenske cesty :D Na zaver mi ostava uz len dufat ze auto bude bezproblemove, caka ma vymena oleja (jedine selenia) coskoro aj rozvody a potrebujem naplnit a precistit klimu. Som rad ze konecne patrim medzi Vas. CUORE SPORTIVO. Ahojte.
18.50, 14. 8. 2008, odpovědět