Zdravim alfisty'!!!!! prosim o radu mam alfu us 5 rokem 2.0TS najeto 115 000km koupil sem ji za 265 000kc no a nato sem ji naboural!!! nakonec sem se rozhodl ze ji opravim stalo to vse aj z novim lakem 160 000kc no mazec!!!! nakec sem teda po pul roce zacal jezdit!!!!! musel sem menit vahu a lambdu!!!! no a ted na podzim me zacalo z niceho nic strasne bouchat v motoru no prej klikovka??!!! tak sem ji nechal stat v garazi pres zimu!!! no a pak sem se rozhodl ze to necham opravi prej prebrouseni klikovky atd.... to vyjde kolem 25 000kc tak sem to hodi do servisu a cekal! a cekal! no a dopadlo to tak ze klikovka na rentgenu ma prasklinu tak to nejde spravit??? jedine prej novou kliku??? no vubec nevim co dale auto je rozdelane motor venku a uplne rozdelanej!!! vubec nevim co stim autem mam delat??? auto je krasne jako nove ale co bez motoru tedkaj s tim??????? sem na to auto tak vsteklej ze ho snad nechci ani uz nikdy vydet!!!!!! ma cenu to spravovat nebo to mam prodat na nahradni dily????? prosim napiste sve nazory??!!! dik moc sklamanej alfista!! tak sem tem autum veril!!!!!!! dik Majyn
15.35, 7. 8. 2008, odpovědětNo ale za to, žes to kdysi rošvihal za to přece Alfa nemůže.. nevím jestli ta klikovka může bejt po tý ráně, ale možný to asi docela je. Jen se to asi neukázalo hnedka. A pokud jde o tu klikovku, tak by snad neměl bejt problém sehnat jetej, třeba potkanej motor. Škoda, že máš jen 2litra, já mám v garáži rozebranej motor 2.5 V6 na díly.. a chci za něj tak osmičku, ale to Ti je stejně k prdu. Ale věřím, že u někoho se snad bude s podobným osudem válet i 2litr. No hodně štěstí!!
15.54, 7. 8. 2008, odpovědětNapiš mi mail skrz tu V6ku na 776 590 250 dík
10.40, 8. 8. 2008, odpovědětCo chceš o ní vědět?
10.33, 9. 8. 2008, odpověděttaky bych prosil nejake info o te V6 bud na email nebo ICQ 218469521 diky
15.16, 9. 8. 2008, odpovědětOK, ta V6 je přidřená na klice.. jinak blok, hlavy a všechno ostatní by mělo být v pohodě. Nebo možná i klika bude v pohodě, protože poslední verze co z mechanika vypadla byla ta, že jsou v očku nepatrně natažený 2 ojnice. Nevím, asi by k tomu řek víc. Já nemoh čekat na opravu, tak sem tehdy sehnal za 30tkč jetej.
18.00, 9. 8. 2008, odpovědětAhoj, kolik by jsi chtěl za samotnou kliku? Napiš mi na email.
19.18, 9. 8. 2008, odpovědětUž se mi to válí u mechanika v dílně nějakej pátek, takže bych se toho chtěl zbavit vcelku.. a fakt nevím jestli je ta klika na stopro ok. Spíš ne, než jo.
19.27, 9. 8. 2008, odpovědětSmůla, je mi tě líto. Měl by pasovat i 2.0 TS GTV a 147, to aby jsi nesháněl jen motor ze 156ky. Jinak já osobně bych motor neopravoval, sháněl bych motor z bouračky, který se dá nakopnout, poslechnout. Dnes kolem 20 tis. podle stavu. Ten link výš vypadá nadějně ... hodně štěstí
10.39, 8. 8. 2008, odpovědětna alfu jsi sice nastvanej,ale rosvihal jsi jí ty. vidím že tě vysla už na pomalu pul mega. Já nevím jak jsi na tom z penězy , ale já bych jí nechal opravit. jenže záleží jak jsi s ní havaroval, protože pokud to byla nějaká pořádná mrda,tak to prodej,protože níkdy nevíš už jak se to auto zachová. A pokud jsi při pecce někde z něčím hnul bid o 1mm, tak už bych s tím víc jak 80 ani nejel,protože to je smrt. pokud víš že to byla pecka zbav se toho,věřím že ti jí je líto koho by to neštvalo,ale tak zase dnes jsou 156 za super ceny
10.50, 8. 8. 2008, odpovědětURCITE NEOPRAVOVAT.. ZHANAJ DRUHY MOTOR...
15.19, 11. 8. 2008, odpovědět