Lidi nemate radu na neco co dokaze rozlestit par skrabancu na laku?Sorry, ze takhle pisu, ale nejaky lidi sou fakt proste curaci, bud ti na parkingu omlati auto nejaka orezla skodovka a nebo ho nekdo necim objede... Sileny, to delaj jen kokoti ktery si niceho nevazej a na nic si sami nevydelaj.. Nekoho takovyho chytnout, tak ma fakt velky problemy..
20.04, 12. 8. 2008, odpovědětSuper na škrábance je TEMPO.Je to sice historicky ,ale pomáhá to.zkus a nebudeš litovat.jo a po Tempu to musíš vzít nějakou leštěnko.nejlepší je s obsahem teflonu,protože tempo je jenom brusná pasta,a pak ten lak musíš něčím nakonzervovat.
20.08, 12. 8. 2008, odpovědětpresne tak...ja jsem TEMPEM zakryl hodne skrabancu...take doporucuji
15.23, 13. 8. 2008, odpovědětbohuzel . zadny zazracny pripravek k aplikaci doma na parkovisti nepomaha .. taky tu mame kokoty ... :-/
20.14, 12. 8. 2008, odpovědětŠkrábanec?Ja mám od našeho Tesca od nějakého dobráka s bonusem celej přední blatník provalenej+nárazník.Světlo minul tak o pět milimetru umělec.
20.19, 12. 8. 2008, odpovědětzavistivci skurvení to jsou
21.41, 12. 8. 2008, odpovědětKoukám Vám takhle někdy loni na jednom parkingu,jak frajer nepopsatelnym způsobem parkuje a přitom mi rve kus blatníku a nárazníku,u mé alfiny.Pískám,křičím na něj na těch asi třicet metrů a co myslíte? Těžkej nezájem a jěště měl keci.Počkal jsem až byl zhruba tak daleko jako já.Když už lakovat tak pořádně,a obě!!Co Vám mám povídat,Dal Jsem Třikrát Jedničku a Třikrát Zpátečku.Trochu jsem mu u toho zasranýho embéčka(oktávka) upravil bok.Lakoval jsem stejně,ale chlapi!!! ten pocit!!ten pocit!!to se nedá popsat. A frajer? koukal jako bulik a nezmohl se na nic.To víte,stará řvala že má v kufru nákup,ale zas mě zná jakej sem rapl.
7.31, 13. 8. 2008, odpovědětTo já bych mu asi dal přes dršku! To bych nevydržel takový hovada si nic jinýho nezasloužej!! Jo a myslím, že by si to pamatoval hodně dlouho :-))
12.56, 13. 8. 2008, odpovědětZkus Cif.. Ten bílej tekutej písek na nádobí..drobet si vem na prst..prstem drobet rozetři po škrábanci a pak setři.. uvidíš ;-)
10.40, 24. 8. 2008, odpovědětOcem pisete to je mi lito, ale porad jste neraily na kreteny, ale pochybuju ze sami chtely. Proti memu vydrapanemu SRDICKU A KVETINCE na zadnich dverich v laku je to slaby odvar .... Samozrejme nevim ci je to prace, muzu hadat jen vek ... Kdyz tady mate takove bohate zkusenosti s lakovanim, na kolik prijde dat cele auto do laku? Mam "cosmoblue metalizu'
13.02, 24. 8. 2008, odpovědětHodně.Lakovnu a klempirnu mám přes cestu takže vím co obnáší profi celolak.
19.49, 25. 8. 2008, odpovědětNa to je jednoduchá odpověď pokud ono místo poleješ vodou a rýhy na mokrém vidět nebudou tak je s největší pravděpodobností rozleštíš pokud vidět budou tak je to pod lak a musíš stříkat. Jinak kup si brusný papír o hrubosti 2000 namoč ho do vody a pak na broušený místo přilejvej vodu např. ždímáním molit. houby a opatrně brus lepší je mít filcovou podložku nebo alespoň větší vrstvu brusných papírů na sobě, po rozbroušení to rozlešti již zmiňovaným tempem je ne to opravdu dobrý.
13.21, 24. 8. 2008, odpovědětUplně stejna skušenost:před teskem v olomouci nejakej umělec promáčkl dveře a zkurvil celej zadní lem.Pekně postupně od male hloubky až po 5mm vzadu u lemu.Byl jsem tak nasranej bouchl jsem do zadního blatníku a ještě jsem si tam udělal lavorek.Naštěstí se dal opravit.Co se dalo opravit jsem opravil leštičkou a tempem.Pokaždé když se na to ale podívám musím se nasrat.
10.49, 26. 8. 2008, odpovědět