Zdravím. Mám dotaz. Chystám se na servisní prohlídku (MotoArte Děčín), jelikož mám Alfinu z Německa, tak abych věděl na čem jsem. Poslední prohlídka byla dělána 4/07 v 90tis. km. Nyní má Alfina asi 95tis. km, jelikož nějakou dobu stála po nehodě. Dotaz zní co vše obsahuje prohlídka, jak dlouho cca. trvá, kolik cca stojí. Je v ceně diagnostika (kolik kdyžtak stojí)? Co vše by se mělo při mém stavu KM měnit? Jedu poprvé, tak abych věděl - předem díky za info. Kopie servisky na : http://cervik.rajce.idnes.cz/Afra_Romeo_156/#Snimek.jpg
14.37, 13. 8. 2008, odpovědětKolko to bude stat, ti povedia priamo pani v servise (mal si sa opytat). Pokial ale ides do autorizovaneho servisu fiat/alfa, tak pocitaj s niekolkymi tisicmi len za robotu (u nas si uctuju ca.850Sk/normohodina z tabuliek) + cena predrazenych dielov, ktore ti vymenia. POZOR...castokrat menia aj diely, ktore su uplne v poriadku!!! V manuale k autu je napisane, ktore veci pri akych kilometroch sa maju kontrolovat/menit.
14.48, 13. 8. 2008, odpovědětNo ptal jsem se, řekli 500,-Kč/1hod., jen jsem to chtěl porovnat. Do manualu kouknu :-)
15.01, 13. 8. 2008, odpovědětJop - a někdo nějaké zkušenosti se servisem v Děčíně?
15.02, 13. 8. 2008, odpovědětJá k nim jezdím se svojí 166tkou,zatím nejslušnější servis ve kterém jsem kdy byl.Netvrdím,že jsou ti nejlepší,ale na mistry světa si nehrajou a na autorizák mají rozumný ceny a vždycky mi pomohli.
18.39, 13. 8. 2008, odpovědět