Ahojte,jake mate zkusenosti s ,,prodejnou'' ND v Prazske IMOFE??? Vcera jsem tam byl pro malickost,a asi po 5 zazvoneni a 15min.cekani sem se zbalil a sel pryc... Ale vedle evidentne nekdo chodil... Nestalo se mi to poprve,ale poprve mne to dopalilo tak ze jsem ódesel...
8.24, 21. 8. 2008, odpovědětto vis..autorizak....pokud si nejdes koupit nove auto, tak je nezajimas :)
9.14, 21. 8. 2008, odpovědětByl jsem v servise i v ND dílech mnohokrát a vždy velice spokojený..
11.41, 15. 9. 2008, odpovědětAsi před 2 roky moje 156 JTD při jízdě vypověděla, svítily všechny kontrolky a ani ťuk (měl jsem ji 5 mesíců).Spása IMOFA- v domění že udělají diagnostiku a vše se ukáže nechám si to opravit a tradá(dle mého názoru nešla nafta). Alfu tam nechali 3 dny a měnili čerpadlo, vstřiky, filtry, čistili pal. nádrž, nechal jsem tam 20.000,Kč a že už je to v pořádku. Ujel jsem asi 5 km a to samé. Takže odtahovka a zpět IMOFA. Tam mi řekli, že to bude asi zadní čerpadlo na naftu (toto jsem tvdil od začátku) a chtěli dalších 5.000,-Kč došlo na slovní výměnu a hrozil jsem i soudním znalcem. Za dvě hodiny jsem měl nové podavací čerpadlo a neplatil jsem už ani kačku, ale přesto ztráta cca.15.000,-Kč. IMOFA NIKDY!Po roce jsem měnil čelní sklo origo Alfa tak to dám ne do IMOFY , ale k DOJÁČKOVI (co jsou z Prahy jistě vědí) a co se nestalo , že mi nechali v autě doslova bordel jsem přehlídl , ale to že na levé straně krycí lišta nezakryla asi půl cm škvíru a šel vidět lak, že vše bylo ulepené od lepidla tak to už přehlídnout nešlo. Došlo opět na zatím slovní výměnu! Že mi to přelepí. Auto jsem potřeboval a abych řekl pravdu tak se mi to tam ani nechtělo nechávat. Okno mám posunuté k jedné straně nikde neteče, sehnal jsem si jiné širší lišty a výsledek -autorizovaný servis už NIKDY! Jo a ta sranda s čelním sklem 14.000,-Kč.(naštěstí pojistka).Od té doby sháním vše přes známé a tady na netu Vám všem díky!
11.34, 18. 9. 2008, odpovědětJa jsem byl v Imofe jen jednou a uz se tam taky neukazu. A to jsem se byl zeptat na malickost ohledne servisni knizky. Jednani hrozne, cekani, jednani. Mam sveho technika a to je uplne jine kafe. Takze z vlastni zkusenosti autorizovany servis NE.
11.57, 18. 9. 2008, odpovědět