Caute, chci se zeptat jestli nemamte nahodou nekdo na sve AR podvozek SUPERSPORT (mel by to byt holandsky vyrobce). Ja mam motor 2.0TS a jelikoz vyrobce pise ze se to muze montovat i na 1.9JTD tak to uz vubec nechapu. Melo nasledovat snizeni o 30-35 a zvyseni tuhosti. Pruziny ok, ke snizeni doslo a na pekne ceste do sedi jako pribite, ale jak najedu na sebensi nerovnost jdou tlumice na doraz ... a cele auto trpi a ja snim. Mam velky problem stim jezdit i po Brne a to nemluvim o okreskach. Jeste dulezita informace ... Od manika co jsm to kupoval mely mit tlumice nalitano max 120km, prakticky nove. Mte je nekdo taky? Nasel jsem si zde jeden odstavec kde je nekdo vychvaloval, ale jestly je mate uz nekdo i jiny? Diky
9.56, 24. 8. 2008, odpovědětze by vadna serie? Kura to snad ne?!?!
10.07, 24. 8. 2008, odpovědětNoo so SUPERSPORTOM ma skusenosti kolega od nas z Kosic, uz tu o tom aj pisal, tusim to 2x reklamoval, jednoduchy test.. skoc na test tlmicov, on siel s "novymi" SUPERSPORTmi a tlmice boli na 60% :) Mne sa zda, ze to su pekne nastriekane repasovane a nie nove tlmice... preto aj ta cena..
8.45, 25. 8. 2008, odpovědětzdar :-) vadnou serii poznáš jednoduše...jestli mají přední tlumiče stříbrnou barvu je to ta vadná série,jestli žlutou už jsou po reklamaci a mělo by to být lepší...ale bavil jsem se přímo s dovozcem a němci předali výrobu čínanům,takže kvalita asi nic moc...nedávno mi přišla ta reklamovaná sada tak jí tam zkusim namontovat a pak zajedu na test tlumičů a uvidim co mi zase poslali :-)
12.46, 10. 9. 2008, odpovědět