caute, potreboval by som nejako ozivit palubovku v interieri. skusal som tie spreje na plasty, ale nefunguje to-vypari sa to a nic na tom ihned po nastriekani neostane . ked som auto kupoval tak to malo tak sa palubovka leskla a xcel by som to znova. nevie niekto akym pripravkom by sa to dalo??? okrem smalcu a raciolu :)
14.30, 31. 8. 2008, odpovědětvojenský krém na boty :c))))))))) ne já mám ten klasický s vůní myslím jsem to vzal v OBI a funguje to. Jen to nastříkám a nechám to tak bez roztírání hadříkem
14.37, 31. 8. 2008, odpovědětha, u nas OBI nieje, poradil by si mi znacku a co to vlastne je? dikes:)
16.07, 31. 8. 2008, odpovědětja by som to nerobil, vyborne sa potom jazdi oproti slnku, ked v okne vidis namiesto cesty blyskajucu sa palubku :)
18.17, 31. 8. 2008, odpovědětjj to je pravda,len by to uz naozaj xcelo trosku ozivit+zalestit, no jednoducho dat tomu trochu srmnc:) poradte nejaky pripravok, lebo to nalestim vazne smalcom:))))
18.20, 31. 8. 2008, odpovědětHele já ještě ve starém autě používal na palubovku silikonový olej...Normálka nastříkáš a rozleštíš hadrem, leskne se to nádherně...Má to ovšem několik nevýhod - dost se na to pak chytá prach, ale není to nic extrémního a když si to nastříkáš na volant, tak to pak trochu klouže :o)
19.15, 31. 8. 2008, odpovědětja kupujem na čerpačke agip nejaky sprej na palubky, nastriekam to trošku pretriem a je to..nie je lesklý , na plechovk je označenie mat, iba to ztmavne a vyzerá to lepšie
19.55, 31. 8. 2008, odpovědětTak jsem se mrknul do garáže, je to od firmy turtle wax osvěžovač vzduchu, myslím že tam je 8 dní výdrže.
20.02, 31. 8. 2008, odpovědětchlapi tak vdaka:))) inak ten silikonovy olej som tiez uvazoval nehodit, len ma sere ten prach, ale alfa je na to aby sa znej ten preach neustale utieral ,nie??? vdaka Vladinovi, Nicholasovi aj Bobinovi :))
21.06, 31. 8. 2008, odpovědětahoj já používám ARMOR ALL ve spreji maj dvě velikosti malej a velkej malej cena cca 180Kč a vydržel mě přes rok......stačí nastříkat rozetřít a skvěly vzhled zaručen
9.44, 1. 9. 2008, odpovědět