Zdravim panove. Mam jeden problemek s alfici. Mam tak pul roku nova ramena (horni i dolni), tycku stabiku a vsechny ruzny silentbloky, ale!!! Kdyz jedu a prejedu mirnou nerovnost, tak mi predni naprava jaksi vrze. Neco jakovy trela guma o kov... Dokonce po jizde, kdyz rozhoupu rukama auto, tak to je taky trosku slyset. takze si asi dokazete predstavit, co to dela za jizdy. Kdyz jsem jel 200km v desti, prestalo to. Zkousel jsem mazat ramena (vim, ze se to nedela) a vsechno mozny, ale nic. tak uz nevim... je to ostuda nekde jet po ulici a slyset to!! diky za rady. Jeste bych si chtel trosku postezovat na ZDRAVENI alfistu (dost se to zhorsilo), ale o tom az jindy!! diky moc. R.
12.38, 1. 9. 2008, odpovědět...
8.17, 2. 9. 2008, odpovědětZdar chlape, mluvíš mi přímo z duše... mě když to začalo vzat zrovna jako tobě, odjezdil jsem s tím ještě 4tis. km než začalo vrzat i druhé kolo (u spolujezdce) a to už je opravdu orchestr. Poslouchám to ted při jízdě stereo, nedalo mi než to řešit ale podle toho co tu všude čtu s tim bude ještě sranda.
12.35, 18. 11. 2008, odpovědětBud su to ramena Starline (vydrzia hovno), alebo montaz bola vykonana neodborne (ramena sa dotahuju pri zatazenom aute, ked stoji na kolesach). Samozrejme este moze vrzgat aj vrchne ulozenie tlmicov.
13.54, 18. 11. 2008, odpověděttaky vrzu uz od zacatku :)
16.37, 18. 11. 2008, odpovědět