Ahoj Alfaci, řeším problém, že mi mazlik netáhne od spoda(vyměněný všechny filtry, nový termostat, váha vzduchu).Se Štěpánem jsme přišli na to, že to může být chybně fungující ovladač tlaku turba(jde o to, že někdy je mazlik od spoda línej a nechce se mu jet a někdy zase jede jak drak, ale jen na chvilku).Prosím poraďte, popř. neznáte nějakého dalšího spec. v Praze?
20.41, 11. 9. 2008, odpovědětnazdar kamo mam ar 2.4jtd no tak ja mam ten isty problem este ju mam aj chipnutu a niekedy sa trapim s 1.9 tdi motormi..ja som menil ten regulator tlaku vzduchu co je pri turbe ale nejak mi to nik nevie poriadne dostelovat je to problem pretoze staci pol otacky na zavite a uz to nepojde ako ma..neviem tiez hladam schopneho mechanika lebo nieje mozne aby to auto zo 165 ps nestihalo za 1.9 tdi octaviou..nazdar
21.54, 17. 9. 2008, odpovědětfu to za mnou nestihala 2octavka mam 2.4jtd mne to roby ze od 3000hluchota niekedy v pohode chystam sa kupit novu vahu komos to pozeral na examineri normalne ma mat hodnoty od 300 po 1800 moja mala stale 300
22.12, 17. 9. 2008, odpověděttak to bude isto ta vaha kamosovi to tiez robilo vymenili sme vahu a auto islo jak blazon..co sa neda o tom mojom povedat ja mam vzduch v poriadku vykon ide od toho momentu ako zapne turbo stale rovnako taha rovnako az do obmedzovaca ale nieje to ten vykon aky by mal vydat ten motor neviem co s tym moze byt
22.22, 17. 9. 2008, odpověděta pozeral ti niekto na diagnostike tlak turba tlak v zasobniku hm???
22.38, 17. 9. 2008, odpovědětDocela vás lituji.Alfu jsem měl 2,4 jtd-m , nebylo to špatné,ale aby ji uměl někdo dobře spravit to ani náhodou.Už z tohoto důvodu bych ji už nikdy nechtěl.
16.00, 18. 9. 2008, odpovědět...myslel jsem reg.tlaku turba co je u chladiče.Ten by mohl bejt KO.
18.40, 18. 9. 2008, odpovědět