Čau.Nemáte náhodou někdo žárovku na podsvícení ovladače teploty? Třeba i nefunkční.Mě zcela chybí a ve fiatu po mně chtěj 120 kaček.Což se mi zdá za 12mm velkou žárovku docela dost.Dík
11.42, 16. 9. 2008, odpovědětnic ve zlym, ale k čemu ti bude nefunkční? jsou tam takový ty malý žárovičky, který se dají koupit u každý benzínky za cca 8,- Kč jedna :-) takže tohle bych přes fiat neřešil. jediný žárovky, který kupuju v alfě jsou parkovačky, jinak vše standard žárovky :-)
13.42, 16. 9. 2008, odpovědětNefunkční bych předělal na led diodu.Jde mi o tu patici .Kterou opravdu na benzince a u prodejců náhradních dílů nekoupíš. Zkoušel jsem to.
7.29, 17. 9. 2008, odpovědětČau to pravě chci ale mě tam chybí celá patice
7.57, 17. 9. 2008, odpovědětwww.alfa156.net/tech/bulbs/fr_index.html?/tech/bulbs/consolebulbs.html
9.37, 17. 9. 2008, odpovědětČau.Rozdělat to jde v pohodě dle toho návodu zabere to necelou hodku nejhorší je dostat ten celej ovladaci panel ven je to jako ježek v kleci ale jde to.No ale já mam smůlu že tam ta žárovka nebyla vůbec tak budu muset do fiatu a udělat jim kšeft.Snažil jsem se najít nějakou náhradu za tu patici ale bezvýsledně.
8.22, 18. 9. 2008, odpovědět