zdravým všechny alfisty.začalo mi dost na zadní nápravě něco tlouct.hlavně při menší rychlosti je to dost i cítit jak to cukne s autem.třeba na přejezdu.měl jsem to na heveru a žádný silembloky špatný nevypadaj.ani tyčky stabilizátoru jsou bez vůle.nemůže to dělat horní uložení?nesetkal jste se stím někdo? a na přední nápravě na levé straně mi taky něco klepe a je cítit že se to kolo jakoby rozbrní.měl jsem vyhozená obě ramena jak horní tak dolní a čepy jsou ještě zatuhlí.tak jsem vyměnil tyčku stabiku a je to samí.i uložení stabiku je bez vůle na těch gumách.tak to nevím čím by to mohlo být.jen mě napadá zase to horní uložení tlumiče.prosím o nějakou pomoc mám to každý týden na heveru a nevím kde už hledat.díky všem za rady
20.53, 23. 9. 2008, odpovědětKeby si na to prisiel daj vediet, ja som vymenil uz vsetko ( aj riadenie ) a robí to stale
21.00, 23. 9. 2008, odpovědětkamarat mal daco podobne, sice na aute inej znacky ale vsetky ulozenia ok a pri urcitej nie moc velkej rychlosti zacalo odskakovat jedno koleso, hlavne po predbiehani pri zmene smeru dorovna. auto sa neprijemne rozvibrovalo a muselo sa dost spomalit aby to prestalo. no a boli to tlmice, ktore sa dostavali do nejakej divnej rezonancie iba pri urcitej rychlosti. tak ja sa priklanam k tomu :)
21.53, 23. 9. 2008, odpovědětjá byl na testů tlumičů a ok.nejsou vytekli nic.ty makaj správně.
10.58, 24. 9. 2008, odpovědětChlapi, mám stejny problém, mám nové ramená, tlmiče, čapy a ked idem cez nerovnosti tak to je riadny bachot. Mám sice sportpacket ale tým to asi nebude.
14.23, 24. 9. 2008, odpovědětAhoj pani, mam ten isty problem, teda auto mi nevybruje ale klepe to, mal som to na zdvihaku (podotykam ze na klasickom ktoruy podopiera auto za zdvihacie miesta na podvozku a kolesa volne visia) lomcovalo sa s kazdym ramenom + monterpakou sa skusali vole v gumovych ulozeniach a nic. Tak sme to hodili na plosinovy zdvihak a jeden kamos lomcoval kolesami a ja som pozeral vole. Prejavili sa iba ked boli ramena zatazene. Skus to na nejakej jame alebo ak mas moznost ten plosinovy zdvihak a potom uvidis kde su svade vole. Mne sa to prejavilo na hornuch ramenach. Jedno ma vymlateny cap a druhe silentblok
20.18, 24. 9. 2008, odpovědětno jo ale já měl všechny ty ramena vyhozený z čepů a bez vůle.ještě mě napadá silembloky stabilizátora ale co tea zadní náprava
15.06, 25. 9. 2008, odpovědětnazdar..chlapi budu to ulozenia tlmicov aspon mne to pomohlo lebo som vymienal vsetky ramena komplet aj stabilizatorove silendbloky..poradim este ist na stk na tie valce oni ti to tam urcite najdu co to je a co sa tyka zadnej napravy menil som tam silendbloky pri tyciach teraz neviem ci to je stabilizatorova tyc alebo aka..
7.35, 4. 10. 2008, odpovědět