Tak jsem si Jí dnes přivezl. 2.4JTD r.v. 01', 02' do provozu. Stříbrná, Momo vnitřek, tužší podvozek, origo 17' kola, fakt pěkná. Něco málo se samozřejmě musí doladit. Je to můj první diesel, já byl vždycky benzínovej ale protože mám přístup k naftě, tak jsem do toho šel. Docela jsem byl překvapenej že to nejede tak špatně, docela to šlape. Ale k věci, s turbochrochtama nemám fakt moc zkušeností, ale vezl jsem to z Benešova do prahy a pak něco po Praze a teplota se nedostala vejš než na 90'celsia, spíš pod. Ale přitom když jsem si jenom trošku zatopil tak topila jak koksový kamna. Tak nevim, je to u těhle motorů normální ??? Nebo je v pí.. termostat. Díky moc za radu. Čus.
18.57, 24. 9. 2008, odpovědětTermostat má otvírat při 88 stupních.Tak bych v tom neviděl problém.
19.03, 24. 9. 2008, odpovědětto je v pohodě,to je normální a správná teplota,termostat je dobrý,ten otevírá kolem 88 stupňů
20.59, 1. 10. 2008, odpovědětJa som dnes menil termostat... pri beznej prevádzke mám niečo nad 80stupňov v kolone kolo 90stupnov. Takže buď v klude!
21.03, 1. 10. 2008, odpovědět