Kluci kam jezdite tady v Brne do servisu???
17.21, 29. 9. 2008, odpovědětJa sem byl parkrat v Lipuvce a moc spokojenej sem nebyl... Ted jezdim do Reckovic do origo fiatu
17.23, 29. 9. 2008, odpovědětS cim konkretne jsi nebyl spokojen? Nahazet na nekoho spinu je jednoduche, ale me by zajimaly konkretni veci. Ja tam delal komplet rozvody plus variator na AR166 2.OTS loni a spokojen jsem byl.
21.21, 29. 9. 2008, odpovědětMě osobně tam třeba okradli tak,že mě místo oleje který jsem jim dodal a na který jsem jezdil (selenia racing),nalili do auta jakousi hustou mrdku.A jak jsem to poznal???Auto vůbec nežralo olej jak vždycky,tak jsem koupil zase ten racing,nechal vyměnit pod mým dohledem jinde a ejhle,auto zase bralo olej jak vždycky.
21.38, 29. 9. 2008, odpovědětMno tak to sorry ale zrovna toto neni moc presvedciva argumentace. Tu "hustou mrdku" jsi jim klidne mohl donest ty i kdyz byla v balenich Selenia Racing. Mohl jsi naletet podvodnikum ktery falsuji obsah, mohlo se udat buh vi co ve tvem motoru, neb si najezdil urcite tisic a vic km nez jsi zjistil ze ti to nezere olej. Tohle me vcelku cece ale pobavilo, opravdu good argumentace - "nalili me do auta hustou sracku, neb to vubec nezralo olej, dle toho jsem poznal, ze to jsou zlodeji" Ja bych rekl, ze bys spise mel za nema jit a podekovat jim, ze ti vyresili ztratu oleje:-P
13.31, 30. 9. 2008, odpovědětA ještě jedna věc.Když jsem chtěl ty krabice od oleje zpět,tak mě je donesli a uzávěr byl neotevřenej,protože celej ten plastovej uzávěr vycvakli z té plechové krabice,takže pak vlastně stačilo nalít ten olej zpátky,zacvaknout a máme vyděláno.Nemusím být Colombo,abych nevěděl jak to s tím oilem bylo. A ještě bych jim měl poděkovat????JDI DO HÁJE.
13.56, 30. 9. 2008, odpovědětjá bych nedoporučil servis na Slatině na Řípské otřesnej přístup a jednání a řekl bych, že o toho o autech moc neví, když mi tvrdil, že čipování dieselů je nesmysl, že to výkon nepřidá, že se nedá nastavovat tlak turba,.....
8.27, 2. 10. 2008, odpovědětPrijel sem do Lipuvky, kdyz mi svitila kontrolka airbagu. Jsem mladej kluk(kterej nema tolik zkusenosti) v Alfe tak si rekl ze by treba mohl vydelat. A tak nechal vymenit ridici jednotku airbagu( i s praci 3000). Kdyz sem mu rekl ze me moje 1,8 benzin prijde ze zni jako diesel, rekl ze mam malo oleje nebo spatnej(auto sem mel cerstve a nevim co nalil predchozi majitel). Tak vymenil i olej-cenu si nepamatuju. Potom se kontrolka rozsvitila znovu a ja byl poslan do Reckovic do Fiatu za mym nynejsim znamym, a ten kontrolku vypl pres RJ, prehral soft(zadarmo) a vymenil spatny variator(to ten zvuk dieslu)
18.36, 2. 10. 2008, odpovědětTakze: RJ airbagu za 3000 byla zbytecna a olej taky!!! takze mel neco kolem 4000 doma( i s olejem a buhvi jestli ho vubec menil)
18.37, 2. 10. 2008, odpovědětvaritor i s praci stal okolo 7000, kontrolka a soft zadarmo a to pokazde kdyz se to stane...
18.38, 2. 10. 2008, odpovědětJá tam viděl,jak bastlili dvě auta do jednoho.když jsem se tam přišel objednávat na servis,tak tam nějaký maník lítal s flexou u půlky uřízlé kastle.Za týden jsem přišel na servis a kastle nějakým zázrakem byla celá.Chudák ten,kdo tu 156 koupí,nebo už koupil,protože je to už 3/4 roku.
18.55, 2. 10. 2008, odpovědět