caute, mam mensi problem s radiom Blaupunkt mp3. teda vlastne dva. prvy: radio mi cas od casu nechce nacitat mp3 disk, alebo mi po case zacne preskakovat ked mp3 prehrava-vsimol som si ze hlavne v teple. myslel som ze je to nekvalitnymi cd ckami a tak som vyskusal Kodak GOLD cd za 40SK, nacitalo sa bleskovo, ale to preskakovanie tam ostalo aj ked uz v mensej miere. co s tym???? problem druhy: radio sa mi vypne ked prejdem po nerovnosti na ceste*to preto, lebo nedrzi snimatelny predny panel upllne dokonale. kedze parkujem na sidlisku, beriem si ho vzdy domov-moze byt vykyvany. tiez ramik nieje dokonale prilepeny...xlapi co s tym, neviem ci mam ten ramik totalne nalepit na pevno-podla mna by to malo drzat a nevypinat sa to aj bez toho ramika....kua, poradte ak ste riesili nieco podobne...budem vdacny.
18.59, 1. 10. 2008, odpověděta mam 156 1,6 ,98. blaupunkt phoenix s dialkovym ovladacom:))
19.01, 1. 10. 2008, odpovědětVymen radio ;) mam Blaupunkt SD48 Brisbane, bez cd-mechaniky, jenom s cteckou SD karet a USB vstupem...nepreskakuje ;) ...Ale tohle reseni jsi asi nechtel
9.57, 2. 10. 2008, odpovědět