dobry den panove před měsicem jsem jsi nechal dovezt z italie alfu romeo 156 sportwagon stalo se mi že mi z ničeho nic nestartovala ja jsem na to nepřišel tak jsem to dal expertovy na italska auta a ten taky nevi co to je už to bylo ve třech servisech a nikdo nevi co to mu je tak jsem ptam ma zaklete auto nebo ja nevim panove porad te co mam dělat kde to auto mam dat aby zjistily co to mu je
9.14, 4. 10. 2008, odpovědětAhoj, zkušenost s tim nemam, ale myslim si ze to bude imobilizerem v klicku. Pokud jste tohle nejak neresili tak to zkus. Jinak nevim.
19.23, 4. 10. 2008, odpovědětTakle prez net ti kazdej hned rekne co s tim,zvlast kdyz jsi tak detailne popsal co mas za auta a jak se projevuje zavada.Diagnostika nic neukazuje???
19.55, 4. 10. 2008, odpovědětJestli že ti po otočení klíčem motor vůbec neotočí tak máš špatný startér.Stačí ho jen vytáhnout vyčistit lamely ve vnitř a zase ti pojede jak hodinky.Startér vytáhneš z hora dolů ani nechoď.Je tam docela dobrý přístup já to udělám za 45 min. i s montáží zpět.Jestli chceš více infa tak napiš na můj email.
15.52, 6. 10. 2008, odpovědětsnímač otáček na klice je dead
20.46, 15. 10. 2008, odpovědět