Zdravím Alfisti. Prosím o radu, nastartuji v pohodě ale při rozjezdu i jakoby jízdě auto skáče a ani ho nerozjedu. Z diagnostiky jsem odstranil závady což byla vadná lambda sonda a potenciometr škrtící klapky volnoběhu. Auto skáče dál.
22.24, 15. 10. 2008, odpovědětnevim jestli ti pomuzu , ale me to hned po startu jede jakoze na tri valce(cca 1minutu), prijde mi, ze mi to spatne spaluje a smrdi mi benzin, CUKÁ, potom mi jeste kolisaj otacky kdyz vyradim za jizdy a dojizdim treba na semafor(cca porad)... nejdriv se vrhnu na svicky, pak hned vycistim klapku a taky vymenim termostat, pze mam cca 75st.C... dam vedet az se mi to podari vse vymenit jestli se vse uklidnilo ;)
8.35, 16. 10. 2008, odpovědětčau alfisti, předpokládám, že to dělá poránu studené starty a pak cca za 2min je vše v poho. Alfi a Fiati se velice často ulejvají a ikdyž dáte nové svíčky atd. nové tak to bude dělat stále dál. občas pomůže když se dává nová váha vzduchu, ale pak to bude dělat zase. Ideální je když nastartujete a půjde to jak na 3válce, tak to vypněte a pak znovu nastartujte a nechte na místě lehce zahřát, bude to v poho. Prostě je to tak a na dignostice se nic neoběví, takže tam nemusíte nic hledat. Jestli budete mít další dotazy tak klidně mailujte nebo volejte 774 817 943.
9.21, 16. 10. 2008, odpovědětdělalo mi to same přesně do středy ve čtvrtek jsem dal novou lambda sondu a auto jede jako novy žádný smrad z vejfuku dobré starty prostě jako nová
11.29, 18. 10. 2008, odpovědětNo hele záleží na tom, jak to auto skáče...Já to měl taky a příčina byla jasná - odešla mi spojka...Tedy respektive jedna její část, takže nevystavovala...Auto nejdřívě při rozjezdu cukalo, pak se to podělalo uplně...rychlosti Ti jdou řadit bez problémů? Ale jak říkám - záleží na tom, jak to skáče...
11.52, 18. 10. 2008, odpovědětsLD mam uplne ten samy problem a chystam se na vymenu uplne toho sameho svicky,vaha,termostat,mozna tu lambdu
12.13, 18. 10. 2008, odpovědět