POPROSIM O RADU LUDI CO MAJU 156 S AUT. KLIMOU: - pokial som spravne pochopil navod (dovoz D) tak ked vypnem klimu tak sa zrusi automatika a fuka to co chcem. problem je, ze ono sa to zapne hocikedy samo. je to ok? naozaj je automatika tak nastavena, ze aj ked vypnem klimu, ona sa kedykolvek zapne? specialne ma to sere ked je vonku 16°a ono si to samo spusti klimu... prosim reakcie na mail, ak sa da. vdaka
5.16, 17. 10. 2008, odpovědětTak nastavení teploty v interieru funguje pořád. Pokud není zapnutý kompresor tak nemuže ochlazovat. Kompresor se zapíná automaticky při přepnutí vstupu vzduchu na interier. U některých se klima zapne sama po každem nastartování. Zpusob jak toto přeprogramovat je popsaný v technice.
6.46, 17. 10. 2008, odpovědětdakujem, ten navod je vsak nepouzitelny pre moju klimu - ja mam jednu z tych novsich/ vyssich verzii, tam je dig. dvojzonova klima s inym ovladanim. nevies poradit? este - mne sa to nezapina len pri starte, ale hocikedy za jazdy. bez ohladu na to kolko je vonku stupnov! a v servise mi hovorili, ze to je ok, pricom v navode sa jasne pise, ze ak zrusim plnu automatiku (svietia obidve kontrolky na AUTO v lavom koliesku) napr. vypnutim klimy ("vlocka" prestane svietit a prestane svietit aj jedno svetielko na AUTO) tak klima prechadza do man. rezimu. takze nechapem, preco sa ten hocikedy znovu zapne
19.11, 17. 10. 2008, odpovědětMne to dela to same. Nejsem si jist, ale myslim ze za to muze senzor, ktery hlida zamlzeni predniho okna. Mne se klima sama pousti kdyz se mi zacne zamlzovat predni sklo. Ale taky ne pokazde, nekdy ji musim pustit rucne.
13.07, 17. 10. 2008, odpovědět