Ahoj chlapi.Vcera sa mi stala taka vec.Rano som sadol do auta,nastartujem a zrazu chrcanie,alebo klepanie,neviem presne ako by som to nazval,z casti od klinoveho remena.Asi po 5-8 sekundach to prestalo.Ako keby pri nabudeni alternatora.A prisiel som na to ze pri pohnuti volantom to spravilo zase.Ked som volant pustil tak nic.Po zahriati to robi len pri plnom rajte.Nezalezi na ktoru stranu je vytoceny volant.Robi to aj napravo aj nalavo. A tak sa pytam.Bude to servo cerpadlo,alebo alternator??? Nemate podobnu skusenost?
10.34, 20. 10. 2008, odpovědětAsi mas stejny problem jako jsem mel ja. Zkus si precist tohle: http://www.alfa156.cz/diskuse/tlachani/58026
20.40, 20. 10. 2008, odpovědětMozno na tom nieco bude.Mne to zase pri zapnuti klimy ani netukne.A vyriesil si to vobec tou remenicou? A ak to bola ta remenica,nevybrovalo ti cele auto?Ja to mozno vidim na napinaciu kladku.Je to taky skor kovo-plastovy zvuk...
21.09, 20. 10. 2008, odpovědětVýměnou řemenice se to vyřešilo.Když jsem pod to lehl bylo jasně vydět jak je ten silentblok prasklí.Sehnal jsem druhou a je po dalším problému.
17.04, 21. 10. 2008, odpovědět