Ahoj, mel bych dotaz. V kvetnu jsem koupil auto pres inzerat. Prodavajici mi dal TP , maly TP a plnou moc k odhlaseni (ma bydliste i auto prihlasene v Olomouci). Mel jsem za to, ze plna moc mi bude v miste meho bydliste (Mlada Boleslav) mi na odhlaseni a prihlaseni stacit. Tam mi samozrejme rekli, ze ne, ze se to musi odhlasit v Olomouci. Kontaktoval jsem prodavajiciho, jestli by to pro me mohl udelat. Poslal jsem mu papiry koncem cervence a od te doby je z neho nemuzu dostat. Komunikuje se mnou jen obcas, a to stylem "privezu Vam je pristi tyden, ano, posilam..." a podobne. Cili jsem 4 mesice bez papiru od auta. Uz si nevim rady co s tim. Nemate nekdo nejaky napad ?
16.13, 21. 10. 2008, odpovědětTak to si urobil obrovsku chybu. Peniaze za auto sa predavajucemu davaju az po odhlaseni auta v mieste bydliska predavajuceho. Teraz je vlastne to auto este stale jeho (predpokladam, ze kupno-predajnu zmluvu ste nepodpisovali pred notarom?). Mas dost velky problem a dufam len, ze ten panko nebude nejaky podvodnik. V opacnom pripade nebudes mat ani auto, ani svoje peniazky. Jedine, co mozes urobit, je ist za nim do Olomouce a spolu to tam odhlasit.
13.39, 22. 10. 2008, odpovědětPOlicie,nic jineho.
18.30, 22. 10. 2008, odpovědětLenze podla technicaku to auto patri jemu (predavajucemu). To, ze za to auto dostal nejake peniaze, moze vyvratit. Policia, si myslim, ze v tomto pripade nepomoze.
12.58, 24. 10. 2008, odpovědětNo měl jsem u toho dva svědky, že jsme smlouvy podepsali a peníze mu byly předány
13.11, 24. 10. 2008, odpovědět