Zdravím, chtěl bych si koupit lehce ojetou novou Alfičku 156 a přemýšlím jestli ji koupit tady v Čechách nebo v Německu. Lákalo by mě to německo, lepší silnice a řekl bych, že se o ty auťáky Němci i víc staraj.. Má někdo nějakou zkušenost s dovozem z Německa? Zase bych nerad, abych vypláz prachy a už je neviděl..
19.03, 23. 10. 2008, odpovědětAhoj dovážím a servisuji Alfy (z německa) doporučuji pouze Munchen a okolí je tam celkem dost solidní zázemí servisi kontrolují italové a je to na těch autech vidět.V podstatě je to od kusu je potřeba nešetřit a mít štěstí. Pokud chceš víc info a třeba i nějaký tip na co si dát pozor atd. tak můj tel 721617903 rád poradím. ahoj.
19.20, 23. 10. 2008, odpovědětČau Alfisto, pravda je že v německu mají lepší silnice a ty auta jsou v lepším stavu, ikdyž i někteří němci jsou prasata. My dovážíme auta také z německa a máme kontakty na pojišťovně a leasingovce. Každopádně jsou to jeté auta a může se tam oběvit cokoli, ale ušetřit 250tis a víc a koupit si něco podle štěstí je pro mě masakr. Jestli budeš cokoli Potřebovat tak písni na mail, nebo volej 774 817 943.
19.54, 23. 10. 2008, odpovědětčau, Já mám z mnichova, zatim se všim všudy i s generální opravou mě vyšel rok 2000 okolo 120000kč
20.26, 23. 10. 2008, odpovědětMyslel jsem samozřejmě Martin T. 156.
20.53, 23. 10. 2008, odpovědětA tím ho zdravím !
20.56, 23. 10. 2008, odpovědětKdo si chce koupit auto na handlu je celkem dobrodruh,nejlepší je kupovat od autorizoanýho servisu, na 99% má auto servisku a kiláky sedí, jsou k autu 2 až 3 klíče všechny karty cena je sice o něco vyší, ale vyplatí se to.Právě ty káry co jezdí k Ungrovi a do jinejch rychloservisu stojej za prd a pak to handlíři prodávaj nic ti ktomu neřeknou a fakturu ti napíšou ,že sto koupil od toho kdo je napsanej v techničáku.Todle mám za sebou. Hodně štěstí.
21.02, 23. 10. 2008, odpovědětNo no no,takhe jsem to nemyslel. Ale když člověk nemá peněz na zbyt, tak je pomalu lepší koupit s padlým motorem a nechat ho udělat. Pak aspoň ví na čem je. Samozřejmě, když to situace dovolí tak je lepší co nejmaladší a co s nejmíň kilometrama, ale na druhou stranu může vypadat a jevit se sebe líp a po pár tisících "nashledanou". Každá použitá věc nese určitá rizika, ale je lepší se v klidu rozmyslet a neuspěchat to, než jsem potom chodit brečet jaký jsou A.R. sračky. To není nic osobního, jenom názor a rada.
21.13, 23. 10. 2008, odpovědětPokud si chces auto privezt sam tak si nech nejakou chvili na okouknuti cena v de a hledej pokud mozno z privatu,handlire nezajima ze je odrenej bok auta a ty o tom nevis,ceka ze kdyz jedes 500km tak to vezmes i tak.privat ti rekne spis pravdu a nevybere z auta vse co ma cenu.kdyby jsi chtel dovoz delam taky,mam diagnostiku takze na miste vyctu zda je vse ok,kilometry apod.hodne stesti ps-Kratos-ja od tebe kupoval alfu???ikdyz je pravda ze si vsechny nepamatuju.
21.50, 23. 10. 2008, odpovědětMartin T.156: na 99% jsi to byl ty, ale je to tak dva tři roky. Modrá 145 1.4 TS na 15' hliníkách řachlá na pravej přední bok. Se spousta novejma dílamy (brzdy,tlumiče atd) Byl jsi pro ní v Praze v Dejvicích. Já když jsem si byl u tebe pro tu skříňku řízení tak jsem si říkal že seš mi nějakej povědomej. A když jsem od tebe odjížděl a viděl tam ten tvůj vlečňák a spousta Alf (mezi nimi jedna 145) tak mi to docvaklo.
15.52, 24. 10. 2008, odpovědětKratos-ja si to rikal kdyz jsem premyslel ze to mohla byt jedine tahle.tak vidis jak je svet malej.pamatuju ze mela pekny kola.tak se mej alfisto
18.13, 24. 10. 2008, odpovědětZdravím, já jsem si teda taky nechal auto dovíst z německa, a nestěžuju si, udržovanej interiér jako novej, jezdí parádně, prozatím žádný poruchy.. ty lidi co v tom dělaj se fakt vyznaj.. já sem si to teda nechal pro jistotu dovíst od burnoutu.. podiv se na www.lifeisarace.cz vpohodě domluva, můžu jen doporučit...
18.00, 24. 10. 2008, odpovědět