chci se zeptat jestli se a jak moc sere selespeed.. a servis je drahej a komplikovanej bo vůbec? díky
15.46, 29. 10. 2008, odpovědětZdar, mám selespeeda, naj 175 tis. km a zatiaľ žiadna porucha. Olej v ňom mením každých 10 tis. km. Takže ja osobne zle skúsenosti nemám. Len výmena spojky bude určite drahšia.
16.08, 29. 10. 2008, odpovědětDíky za odpověď, přemýšlim o koupi selespeedu, může to být sranda, řadit jako v nějaký hře.. baví tě to moc? a sednul bys ještě za auto se šaltpákou? ,)
16.17, 29. 10. 2008, odpovědětNo zábavka to je určite, V meste jazdím v automatickom režime a mimo mesto si radím sám, hlavne pri obiehaní je to paráda a jazde do kopcov. Akurát včera som šoféroval bratove Punto HGT, nebolo to zlé, trošku som vyšiel z cviku s manuálom ale už len sekvenčnú alebo automat. To sú moje dojmy.
16.26, 29. 10. 2008, odpovědětJa mám 147 selespeed a taky vsechno v pohode najeto 100000km.
20.06, 29. 10. 2008, odpovědětAle pozor.Na rozjezdu tě pojede kdejaký TDI.
14.55, 30. 10. 2008, odpovědětdave : no nerekl bych ze na rozjezd te da kdejaky TDI :) jak moc se to ma prenaset na kola si regulujes tim jak moc mackas plyn (plnej a hrabes :) takze v rychlosti nebo akceleraci to neni moc znat. Jinak selespeeda mam asi pul roku (najeto 180 000km) a prevodovka zatim slape jak ma a celkove sem s nim spokojenej... pro pomale jizde bych uvital spis manual(nebo kdyz sem linej zapnu rezim city -automat) ale na sportovnejsi jizdu neni nic lepsiho.. obe ruce na volantu v zatackach a pri predjizdeni to se proste hodi :) dvojklikem tam mas behem vteriny z petky trojku takze rychlou jizdu si vylozene uzivam :) jediny co me trochu stve ze alfa vubec nebrzdi motorem - podradis a RJ ti tam da meziplyn takze to auto spis jeste o trosicku zrychli :D Ale na zimu se moc netesim... ma tady nekdo zkusenosti jak se selespeed chova na snehu? :))
8.07, 31. 10. 2008, odpovědětKdyž byl sraz Kameni,tak na sprintu byli 147 GTA a 156 SW GTA selespeed.Ta 156 to dostala pomalu rozdílem třídy.Vím že je těžží,ale i tak.Připadallo mi,že ten selespeed co se dynamiky týče to auto zabíjí a majitel sám říkal,že ty rozjezdy jsou problém.
8.07, 1. 11. 2008, odpovědětHej, ale iba ak sa rozbieham na jednotke, prípadne v auto režime. Ak si radím sám tak za chvíľu som pred ním. A ak mám povedať pravdu, ja svoju alfinku nepoužívam ako športové náradie ako podaktorí, ale je to pôžitok riadiť takéto auto, veď alfa je hlavne krásna, aj po tých rokoch sa veľa ľudí obzerá. Taliani v vtedy svetu ukázali, ako má vyzerať umelecké dielo na štyroch kolesách.
15.33, 30. 10. 2008, odpovědětRYCHLOPRASE 156:Chová se uplně normálně uz má za sebou dvě zimy a uplne v pohodě.
8.18, 31. 10. 2008, odpovědět