Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte,nebo nevíte kde sehnat hodnocení crashtestu Alfy 156,protože se mi moc nechce věřit že by na tom alfa byla tak špatně,teda alespon co sem viděl na tom videu
20.01, 10. 7. 2006, odpovědětCrashtestem 156 neprošla, alfa tvrdila, že se tam kdovíco zlámalo, ale že to byl šmejd, takže normálně by to mělo vydržet víc, nicméně testy neopakovali, takže je jen ten jeden nepovedenej... (někde jsem vyštrachal nějaky fotky toho auta po narazu, docela nářez, hodim to sem...)
21.14, 10. 7. 2006, odpovědětno,tak koukám že je ta Alfa bezpečná asi jako škoda 120...hlavně že jseu tam jedny z nejvýkonějších motorů,ale jinak je to papír.Docela by mě zajímal craschtes Alfy 159,teda jestli už proběhl,protože podle mě by si nemohli dovolit zase bay to neprošlo,zvlášt když v prospektech mají napsáno,že jsou zaměřeni především na bezpečnost a luxus
19.18, 11. 7. 2006, odpovědět159 ma dokonce snad 5 hvězdiček. Celkově je ta karoserie udělaná úplně jinak, ma to vyztužený podlahy atp. Myslím že v testu na to nadavali jen co se chodců týče. Má dost tvrdej předek, takže když potkáš předkem člověka, zlámeš mu všechny hnáty... ;-)
21.54, 11. 7. 2006, odpovědětNo,tak alespon že tahle Alfa už je bezpečný auto. Ona i podle toho tvaru jak je robustní,tak vypadá že to bude docela dost tvrdý auto ;-)
14.03, 12. 7. 2006, odpovědětČau,se 159 asi nebude taková legrace,pojede to,koně tam jsou ale těch 300 kilo navíc bude v zatáčkách asi problém
21.47, 13. 7. 2006, odpovědět