Zdravím vespolek, vím že tohle je dost mimo téma, ale nenašel jsem na netu návod na vytažení rádia. Jde o běžné rádio Kenwood, které není přímo dodávané s vozem z továrny. Mám ten problém, že nemám ty plechové "packy" které jsou nutné pro vytažení rádia a nevím si rady. Pioneer rádio mi leží doma a zatím to vypadá, že se na něho budu koukat jen doma. Máte někdo nápad jak toto Kenwood rádio vytáhnout, nebo jste se s tím už setkali? Pomožte mi, prosím. Děkuji.
11.44, 13. 11. 2008, odpovědětAhoj, měl jsem podobnej problém, ale je to už dávno, ještě když jsem měl swifta:-) Jako řešení mě napadaj v podstatě jenom tři řešení a jedno se ti určitě nebude vůbec líbit. Zaprvé si můžeš po domácku vyrobit ty packy sám, z nějakýho drátu nebo plechu, záleží jakej tvar potřebuješ, já sem to musel řešit úplně stejně a po chvíli tvarování a ohýbání drátů šlo rádio ven;-) Pak máš další dvě možnosti a to je sehnat si někoho, kdo tohle nářadí má, takže se zkus poptat známých nebo někde po servisech, možná to nebude úplně zadarmo, ale furt lepší něž možnost třetí a to je ta co se ti nebude líbit:-) Prostě to starý rádio ven vymlátit za cenu toho, že oprava toho co zničíš tě vyjde dráž jak to nový rádio. Osobně se přikláním k možnosti jedna a když to nepůjde, tak přejít na řešení číslo dvě;-)
18.49, 13. 11. 2008, odpovědět