Zdravím všechny alfisty!Chtěl bych Vás všechny varovat před katastrofálním ''servisem'', provozovaným panem Alanem Tppinkou z Pardubic. Mimo jiného toho víc nakecá než udělá, není schopen dodržet žádný domluvéný termín, auto rozvrtá-pak na něm nedělá a vefinále nebere telefony a nechá se zapírat. Servisman co drží studenej motor v omezovači aby zjistil co mu je snad ani nestojí za delší komentář!
22.49, 22. 11. 2008, odpovědětK tomu není co dodat. bohužel to není jediný případ. V jednom blíže neurčeném servisu FIAT v JČ mi na V6 měnily svíčky 5 hodin-prej jim to nějak nešlo.jedna svíčka 1200kč + 750kč/hod práce. od té doby jsem tam nebyl a raději jsem zapoměl adresu :-)
22.59, 22. 11. 2008, odpověděthele co udělat nějaky seznam servisu s komentáři?? já bych se toho zhostil:-) nejakou jednouchou stranku... btw. s přestavbou těchto stránek to nevypada moc dobře, takže...
1.14, 23. 11. 2008, odpovědětshodou okolnosti jsme tam mel minuly tyden alfu - zkroucena hlava a nemuzu si stezovat, naopak.Je pravda, ze rad vypravi, ale vzhledem k tomu, ze jsem tam cekal na auto asi 2 hodky, musim rict, ze toho ma proste hodne.Jeden zvedak a aut je proste hodne.Rekl bych, ze to resi prioritivne.Snad to nejsi ty s tou cernou alfou, kde (udajne) meni potreti motor? :-)
7.44, 23. 11. 2008, odpovědětJa se s Alanem trochu znam,nebudu ho soudit protoze mi auto nikdy nedelal ale slysel jsem zatim jen same negativa na nej.Lidi co u me byli pro dily rikali zhruba to co se pise na zacatku bohuzel.
9.07, 26. 11. 2008, odpovědětDubový z Bílovce mi spravoval alfu, od té doby co mi auto udělal tak pořádně nejede, je slabé a vubec netáhne. řekl že auto je ok a at ho neotravuju!!!
20.08, 5. 12. 2008, odpovědět