caute,pri nastartovani mi zacnu dost hlucne piskat klinovy remen,po par sekundach to prejde,mozte mi poradit co s tym,dakujem
15.31, 23. 11. 2008, odpovědětMůže být moc utažený řemen.Ale spiš to bude nějaká kladka.Jak tam maš dlouho rozvody??
15.48, 23. 11. 2008, odpovědětvymen rozvody.. me to taky děla neco podobneho...
16.25, 23. 11. 2008, odpovědětMůže ti umírat baterka,nebo máš už vosmekanej klínovej řemen řemen,anebo je volnej.rozvody neřeš,ty nepískaj.
16.56, 23. 11. 2008, odpovědětAhoj jak s tím souvisí baterka?
0.46, 24. 11. 2008, odpovědětPokud je hodně vymlácená baterka, tak po nastartování alternátor tlačí co to dá. Pak může prokluzovat řemen.
7.51, 24. 11. 2008, odpovědětnebo křídou
17.10, 25. 11. 2008, odpovědětbaterka-nesmysl( dobijí pořád stejně ) volný řemen- nesmysl (je tam samošponovací kladka -nejde dotáhnout nebo něco.. )rozvody-nesmysl( pokud sundáš klínák a nastartuješ bude to kňučet pořád pak ano chyba je někde v rozvodech-kladky,pumpa. když už budeš mít sundany řemen klínoví zatoč si rukou o kladky a poslouchej jestli nehuč-piska.. lořisko) 1moje verze:špatná řemenice na klikovce je odprožená na gumě často byva natrhlá a dělá to takové zvuky ..ale to by dělalo převážně pořád. ŘEŠENÍ:výměna klínového řemenu, nebo jak tady radili pomazat mýdlem bo co tak i za chodu motoru stříknout silikonovým sprejem ovšem ani jedno není na dlouho!
20.38, 25. 11. 2008, odpovědětJá jsem vyměnil komplet všechny kladky a kvičení jsem se nezbavil.Nakonec to dělal napínák.Je na dlouhým šroubu na kterým má vlastně kmitat a kvůli vodě tam jsou gumičky,ty již byly ošoupané na placku.Dostal se tam bordel a celé to vevnitř zarostlo.Musel jsem to vymlátit kladivem z toho těla,obrousil namazal grafit.vazelinou a dal nové gumičky a ticho po pěšině!!!!!
18.16, 26. 11. 2008, odpovědětMal som to iste co Marec. zacal som ale vymenou vsetkych kladiek aspon teraz mam na cas pokoj. Auto ma zase zvuk ako ma mat spravna alfa.
12.32, 27. 11. 2008, odpovědětja som mal ten isty problem :O vymenili mi vsetky kladky a mal som pokoj na cca3 mesiace a zacalo to piskat zase tak som vymenil opat napinaciu kladku lebo ona piskala a teraz opat po cca 3 mesiacoch to zacalo piiiskatt tak ja uz fakt neviem mate niekto vysvetlenie? dikes
16.33, 18. 3. 2010, odpovědětNapinacie kladky odpaluje zla odpruzena remenica na kluke. Ako vybruje, tak vyloga lozyska a kedze ide remen cez nu z kriza, tak piska. Kazdopadne, pisknutie remena robieva zatuhnute lozysko. casto to byva predstihova spojka na alternatora, popripade chyteny alternator alebo chytene servo.
18.14, 18. 3. 2010, odpověděttakze mam sa na to tesit si mi chcel naznacit? heh dikes za radu
19.49, 18. 3. 2010, odpovědětno mne auto zacalo piskat po vymene rozvodov a aj všetkých kladieka veci drazkovaneho remeňa a pišti to dalej či je teplo a či zima čim to je čím to je . že sa to tak kurvíííííí
19.38, 19. 3. 2010, odpovědětJa to idem menit tak vam poviem ale u mna to je urcite napinacia kladka. Ked mi povedal cenu tak ma skoro jeb.., ale da sa za 800 kc zohnat samostatna kladka.
5.59, 22. 3. 2010, odpovědětpreco mazat remen mydlom....myslite ze tak to predpisuje vyrobca??? ja mam novy remen a tiez mi to piskalo a bola to jednoducha vec , napinak remena ....stal 30 € a vsetko je v pohode... ten stary uz bol unaveny a nedošponoval tak remen...
6.43, 22. 3. 2010, odpovědětcaute jamam podobni problem pri startovani auta mi nic nepiska ale pry zaradeny rychlosti 1.2.3.4.5mi piska asi 20 sekund a pocas piskania mi neukazuje otacky viete co stim...
16.44, 17. 11. 2011, odpovědětcaw mam alfu sport vgon 1.9 jtd menil som rozvodi volno besku a po tizdni mi zacl pisakt remen no ked pokropim remen zvodov alebo olejom prestva to a po par minutach to zacina naspet piskat co to moze bit
14.49, 3. 2. 2017, odpovědětStary remen bol prisposobeny tej volnobezke. Musis ho vymenit za novy. Kropenie nic neriesi, iba si zalepis bordelom ostatne kladky. (pisat si sa ucil sam, ci si chodil aj do skoly ? strasne...)
13.37, 5. 2. 2017, odpovědět