Borci chci se zeptat jestli jde zakouřit zadní a boční okna Takovým tím sprejem na zakouření světel a jestli jo tak jakej je postup.Díky za rady a tipy.P.S.Nechce se mě za to dávat tolik peněz kolik chcou ve firmě kde se na to specializujou.
18.36, 24. 11. 2008, odpověděttak so to k té firmě raději dej, alespoň nebudeš pak na.....ej, jak to vypadá. nedoporučuji se pouštět do zatmavování oken, když v tom člověk nemá praxi. na skle je vidět každá chybička.
19.24, 24. 11. 2008, odpovědětMíro!!! proboha co tě to napadlo!!zkoušel jsi se někdy dívat přez přesprejované sklo? no to přece nejde! ono to propustí světlo jako třeba žárovky na světlech ale nebudeš nic vidět!!! nebo takhle jsem to aspon pochpil já co chceš udělat. to už si vážně raději kup nějakou tu folii a skus si to tam dát sám když jsi takový odborník. ikdyž se ti to nepovede nějak to sundáš ale sprej budeš umývat dlouho :-) :-) :-)
20.47, 25. 11. 2008, odpovědětP.S. ve firmě ti dají aspon ATEST
20.48, 25. 11. 2008, odpovědětnechal sem si zatmavit zadní a komplet boční okna, stálo mě to komplet práce i s folii 4000, samozřejmě s atestem, černá alfa a černý okna, to nemá chybu
14.08, 29. 11. 2008, odpovědět