Prosím o radu jak nejrychleji zrušit povinny ručení (Generali) bez nějakejch větších obštrukcích. Známa přišla s akcí (Kooperativa)která je do konce roku kam mě může nacpat a měl bych to za polovic. Což je znát mám 2.4jtd. Tak poraďte ! Jak na ně na ty kachny pojišťovací.
14.43, 1. 12. 2008, odpovědětTo jste to nikdo ještě neřešil ?!
15.37, 1. 12. 2008, odpovědětCau.Delam generali,hele posli na adresu pojistovny doporucene dopis ze chces zrusit povinne ruceni z duvodu zalozeni nove smlouvy a priloz kopii nove pojistky tz. nejdriv si zaloz nove a je to.pripis k jakemu datu to rusis a cislo smlouvy,priloz zelenou kartu rsp-doklad o pojisteni.mej se
15.42, 1. 12. 2008, odpovědětDíky moc. A myslíš že se nebudou cukat ?, já jenom že správně maj nárok na šestitýdenní výpověď, tak právě nevim nevim.
16.52, 1. 12. 2008, odpovědětJa od nich delam pojistky a nikdy nebyl problem pokud to slo doporucene,kdyz prodas auto nebo chces jinou pojistku tak nebudes cekat ne.je to v klidu s generali.
17.02, 1. 12. 2008, odpovědětDíkes zkusim a uvidim. Čus
19.30, 1. 12. 2008, odpovědětU nas, ked rusis poistku, tak vobec nemusis predkladat novu zmluvu o poistneni (naco???). Jednoducho prides do poistovne/pobocky a tam nahlasis, ze rusis poistenie a vybavene. So zalozenim novej zmluvy vobec nemusis cakat...ved predsa mozes mat XY poistiek.
7.31, 2. 12. 2008, odpovědětjj,taky to dělám tak... řeknu,že jsem prodal auto a hned tu pojistku zruším...jednou po mně chtěli vidět smlouvu,tuším v Český Poj. tak jsem řekl ať se nezlobí,ale že to je moje smlouva a byl klid :-)
20.34, 2. 12. 2008, odpovědětKratos,kolko ti vyratala tu poistku v tej Kooperative?
7.00, 3. 12. 2008, odpovědětPokud se budou cukat tak je jedna možnost a ta je 100% zajdi v pondělí na okres odevzdej SPZ do depozitu tím pádem ti končí stará pojistka tu zruš z tohoto důvodu v Kooperativě sjednej novou a v úterý si SPZ s dokladem o novém pojištění opět vyzvedni.
12.31, 3. 12. 2008, odpovědět