Ahoj alfisti,vyskytl se mi takovy problem,zapnu potkavaci svetla a nic.Pri prepnuti na dalkova se normalne rozsviti vsechny i ty potkavaci tak jak ma byt. Ze by odesla packa prepinace svetel nebo relatko ? Kde vubec to rele najdu ? Myslim ze je nekde u spolujezdce pod tim odkladacim kastlikem ne ? Poradi nekdo ? Diky Rasty.
21.46, 20. 1. 2007, odpovědětu spolujezdce těžko co tak matně přemejšlím tak nějaký relátka by měli bejt u pojistek a u baterky
9.50, 21. 1. 2007, odpovědětvyhoreli ti poistky na svetlá. daj dole ten plast pod volantom a tam sú poistky aj relé. u spolujazdca žiadne rele niesu.
10.56, 21. 1. 2007, odpovědětNevím co máte za 156ky že je tam nemáte ,ale nahoře ve víku u spolujzdce je takový malý víčko a pod ním relátka.Jinak pokud máš manuál k auto tak je to str.170 a obrázek 56!!!!!(u anglické verze)a str.134,obr.52 u české verze.A jsou tam:relé světel do mlhy,relé potkávacích světel,časový spínač osřikovačů světel a relé sřešního okna(pokud tam samozřejmě je),vyhříváni sedadel a elektrické ovládaní zadních oken.Myslím že je to dost vyčerpávající.
14.18, 21. 1. 2007, odpovědětPojistky jsou OK,vypada to na to rele,ponevadz pri prepnuti na dalkova jde slyset jak rele sepne,ale na potkavacich ne. Kocour ma pravdu,ty relatka tam jsou,akorat to vicko je dost maly. Jeste,nevis ktery to relatko je presne od potkavacek ? Diky Rasty
16.45, 21. 1. 2007, odpovědětZdravim ja prave riesim ten isty problem,poistky,relatka,pačka,ziarovky je ok ale i tak to nejde.Zeby jedine kabelaz?Inak mi to nejde od tej doby co sa menila chladiaca kapalina do chladica.Poradte chalani ,dik
19.44, 13. 11. 2011, odpovědětja som mal podobný problém a chyba bola v páčkach pod volantom boli vyhriate kontakty tak som ich preletoval
11.53, 14. 11. 2011, odpovědětStejný problém, stejné řešení (vyhřáté kontakty u páčky). Akorát to bylo v noci- no fuj! Čeká to všechny co musíme svítit vedne v noci. Žádné relé jen kontakty které se vyhřejí a propaddnou o trochu do plastu. Radost rozebírat ten složenec páček pod volantem. Čao
13.16, 14. 11. 2011, odpovědětJeště maličkost: nouzově se to dá opravit drátkem na kontaktech svorkovnic,světla pak svítí normálně, akorát při startování nezhasínají.Čao
13.20, 14. 11. 2011, odpovědětcaute mam problem ze mi vobec nejdu predne svetla ale zadne idu normalne neviete mi poradit prosoim vas a poistky su dobre
19.29, 25. 12. 2013, odpovědětZdravím vššechny alfisty, mám dotaz, dnes jsem měnil baterii a podařilo se mi ji namontivat obráceně tak jsem to cca na půl vteřiny přepoloval, hned jsem si to uvědomil a namontoval sorávně, ale od té doby nezhasíná kontrolka baterie a nesvítí potkávačky. Měril jsem dobíjení a dobíjí, pojistky jsem taky zkontriloval, mohlo by to být relé?
18.03, 30. 11. 2020, odpovědětZdravím vššechny alfisty, mám dotaz, dnes jsem měnil baterii a podařilo se mi ji namontivat obráceně tak jsem to cca na půl vteřiny přepoloval, hned jsem si to uvědomil a namontoval sorávně, ale od té doby nezhasíná kontrolka baterie a nesvítí potkávačky. Měril jsem dobíjení a dobíjí, pojistky jsem taky zkontriloval, mohlo by to být relé?
18.06, 30. 11. 2020, odpovědět