Zdravím všechny alfisty a především správce tohoto webu. Dnes jsem se na srazu v Ostravě dozvěděl, že snad byl nějaký "drobný" problém v komunikaci. Rád bych tedy podal vysvětlení : Stránky squadry vznikly především pro Vás všechny, aby jste kde měli dávat svoje fotky, videa, podělit se o manuály a nalezli tam všeobecné rady jak si poradit s různými strastmi, které nám naše alfy občas připravují. To, že parta "srdcařů" k tomu pořádá i srazy a chtěli si udělat diskuzi, kde by poklábosili o všem možném, k těm to stránkám patří. Mne , jako majitele domény, vůbec nezajímá návštěvnost webu a nemám důvod jej jakkoli propagovat pro svůj zisk. Všechny informace jsou zdarma a bez nutnosti se někam přihlašovat. Informace o našem srazu byla především pro pravé alfisty, kteří by se případně chtěli zastavit na kus řeči. Mazání příspěvků chápu, pokud se v nich autoři vyjadřují vulgárně nebo urážlivě, ale mazat debaty, které jsou nepohodlné, mi připomíná něco z historie.Vím, že k Alfě patří rudá barva, ale srp a kladivo? Jinak si arogantní přístup prostě nedokážu vysvětlit. Nefunkčnost webu nebyla způsobena nedostatkem finančních prostředků, ale technickými problémy (proto stále část odkazů nefunguje).Rád bych ujistil administrátory tohoto webu, že jsme opravdu vracet flašky nemuseli, abychom získali prostředky na jeho oživení. "Ostrava je kraj razovity" a lahváče necháváme těm, co neudrží v ruce půllitr. Nechme rozepří a věnujme se tomu co nás spojuje: Alfám. Díky za pochopení a trpělivost při čtení. Cuore Sportivo Jerremiash
22.51, 20. 1. 2007, odpovědětTak tak. To co vyvadí ten novej člověj není dobrý, ale tak to občas dopadá no...
11.19, 21. 1. 2007, odpovědětJen se připojuji k názoru Jerreho.
19.39, 21. 1. 2007, odpovědětDíky za podporu. Jsem prostě"postižený" co se týče Alfy Romeo a jakýkoliv útok beru moc osobně. Slovo "oficiální" (servis, podpora klubu,...) je pro mne něco jako nadávka. Jsem "socka" ale jen proto, že kak vidim Alfu, tak ji musím mít. Ať Vám to jezdí a doufám, že Vás to nadšení nepřejde
23.08, 21. 1. 2007, odpovědětcau!chcem sa spytat ci sa nechysta nejaky zraz aj na sloensku,lebo tu je alf dost,takze s tym teba nieco robit.
20.03, 22. 1. 2007, odpovědět