Ahoj lidi, já mám tu svojí holku rád, ale trochu mi začíná pít krev! Zatím jí to odpouštím, ale ... . Zadní stěrač začal žít vlastním životem. Když ostříknu zadní okno, tak párkrát setře - OK. Když ho zapnu a nechám zapnutý, tak po cca 6s stírá - OK. Problém je když je vypnutý - stírá po cca 15s pořád. Máte s tím někdo zkušenost? Dík. V.
20.49, 10. 12. 2008, odpovědětAhoj, tak toto začala robiť aj moja. Ale len vtedy ak vlezem do umývačky. Stále v pohybe a neviem čo s tým. Niekde sa pravdepodobne dostala voda, lebo ked som dal dolu tapacír a pozrel na motorček tak bol taký trošku od vody. Riešenie? zatial som ho odmontoval, ked je sucho pohoda, ale ráno býva mokro tak sem tam sa sám spustí. No nič ved idú sviatky, tak sa chystám celú tú srandu rozobrať a vyčistiť, pretesniť. Pravdepodobne tam bude chyba, čiže niekde prepúšta troška vody a šarapata je na svete. Potom to sem hodím ako to dopadlo
22.07, 10. 12. 2008, odpovědětTak, tak...ako pise Andy...voda niekde chyta kostru.
11.55, 11. 12. 2008, odpovědětna motorku stěrače je spínací jednotka,která spíná jako cyklovač
19.05, 18. 12. 2008, odpovědět