Zdarec,přemyšlel jsem že bych mohl ted o vánocích když jsem doma nastříkat zrcátka a černé lišty v nárazníkách do barvy vozu ( mám červenou ). Ale pořádně si zatím nestojím,pořád uvažuji jak to bude vypadat vyděl jsem jich několik i na živo ale nemůžu se rozhodnout přece jen klasika je pěkná.Jaký na to máte názor? a P.S. : od jakého roku se to dělalo automaticky? nebo si to aspon myslím.
20.41, 12. 12. 2008, odpovědětaitomaticky se to dělalo někdy od 2000 nebo 2001
20.58, 12. 12. 2008, odpovědětosobně bych do toho šel
20.59, 12. 12. 2008, odpovědětjá bych šel do lišt ale zrcátka bych nechal černý.černý nebudou tak výrazně trčet ze vzhledu.ale navím.já mám černou,tak to neřeším.
21.04, 12. 12. 2008, odpovědětJa som ich nastriekal aj z adaptermi a je to super. Mam zel. met.
4.18, 13. 12. 2008, odpovědětTo jsem chtěl taky, ale to si asi dal nějakou základovku a pak až barvu. Je něco na plasty? Já že jsem to už jednou kdysi dělal a časem se to odloupalo! a hlavně vlétě když jsem to čistil od mušek, kousek odpadl.
8.13, 13. 12. 2008, odpovědětNajskôr musíš dať zákklad na plasty, aby ti to ržalo na zrkadle. Potom by si mal dať plnič, aby ti na tom základe držala vrchná farba, potom vrchnú farbu podľa toho, akú chceš. Pokiaľ máš metalízu, tak treba dať navrch aj bezfarebný lak. Je to piplačka, všetko musí byť čisté a mal by si to robiť v teple, aby to dobre chytilo. Pokiaľ to budeš robiť sám, tak môžeš počítať, že časom to začne opaadávať. Asi by som to riešil cez nejakého lakírnika. Ten tú farbu natlačí tlakom pištole a nie napadá zo sprayu. Ale to je môj názor. Veľa zdaru a výsledok úmerný snahe...
9.20, 13. 12. 2008, odpovědětstrikat zrcatka jedine bez adapteru!!! Protoze z tech se to oloupe... Ne hned, ale casem je to strasne skaredy... Ja mam listy v laku a zrcatka taky! bomba! ty cerny a proto levne vypadajici plasty kazi vzhled skvelyho auta... Delalo se to vzdycky, sice ne automaticky, ale jenom za priplatek, proto to ma maloktera 156-ka
10.26, 13. 12. 2008, odpovědět1pa3k: aha, no chtěl jsem to dělat sám, ale díky za radu, poprosím souseda, nevěděl jsem, že u toho musí být dva. Tak díky za radu. Super! A to je jedno, jestli je to kluk, nebo holka? Možná by stačilo, kdyby bedle stála manželka, ne? to budeme dva.
21.11, 13. 12. 2008, odpovědětzjavne si nepochopil. kvalita nezáleží na počte čumilov, ale na spôsobe, akým tú farbu dostaneš na to zrkadlo. iná "kvalita" striekania je, keď ro pluješ zo sprayu, ale iná kvalita je keď to stirekaš zo slušnej pištole. pokial hladaš na tom niečo iné, tak si prosim ta nevšimaj moj prispevok. asi som si blbo myslel, že ti ide o vec, ale tebe asi ide o niečo iné ...
21.23, 13. 12. 2008, odpovědětČalda tady ze všech dělá debily-asi je nejchytřejší z nejchytřejších ale takový lidi jsou většinou uplně bl---!
21.26, 13. 12. 2008, odpovědět