Můžete mi někdo poradit? Jsem majitelem AR 156 selespeed se kterým jsem nikdy neměl vážný problém.Před časem ale naboural na předek.Po opravě plechařiny jsem jezdil ještě tak 2 měsíce,jednoho dne jsem alfu zaparkoval z kopce a nechal jsem pro jistotu zařazenou spátečku.Když jsem chtěl odjet,auto nešlo nastartovat,starter netočil,selespeed nechtěl pustit spátečku a zařadit N ani 1. když se mi podařilo dat N od té doby nezařadil nic,čerpadlo je při otevření dveří aktivní,jen když chci zařadit ,něco zabručí a... nic. kdo do toho vidíte,prosím o radu,dík Cosmi
20.01, 23. 12. 2008, odpovědětCau.Podobny problem mal aj moj znamy ,chyba bola v riadiacke.
23.45, 23. 12. 2008, odpovědětako si to vyriesil?co si tam mal za poruchu?mam ten isty problem.diky za radu
22.57, 20. 7. 2009, odpovědětAhoj, jsem majitelkou Alfy Romeo 147 2.0 Selespeed a mám problémy se řazením.Alfa si řadí jak chce, někdy vůbec.Automechanik zkoušel vyměnit řídící jednotku, ale s ní nešlo ani nastartovat.Prosím o radu či pomoc.Na diagnostice jsme zjistili, že na tachometru je o 60 000 km méně než má auto opravdu najeté.Může to mít nějaký vliv?Moc děkuji
17.23, 25. 7. 2009, odpovědětPsala jsem mu ale zatím nic. Já sem na těchto stránkách poprvé,vůbec se tu neorientuju.
18.39, 25. 7. 2009, odpovědět