Chlapi je tu někdo kdo má neorigo rádio a přitom mu jede ovládání na volantu?Pořád všude čtu že je zapotřebí nějaký adaptér pak zase že jen určitý tip radia a nebo nějaké redukce...už fakt nevím a alektrice nerozumím.Pokud by tu byl někdo kdo má jakékoliv zkušenosti pište.A kdyby tu byl někdo kdo by byl ochoten mi to zapojit jsem ochoten přijet kamkoliv a zaplatit cokoliv protže jestli bych se měl hrabat v drátkách až někde ve volantu..........Byl jsem i v prodejnách a servisech na auto hifi a tam mi řekli že mi do auta narvou co budu chtít ale tady o tom prý nic neví a nesetkali se s tím takže mi ani neporadili,nic.Dík za rady
14.33, 29. 12. 2008, odpovědětJo mám Alfu 147 a origo radio je tipově blaupunkt 937 high,pro upřesnění
14.34, 29. 12. 2008, odpovědětJo, je potřeba redukce. Ale chybí informace jaký rádio tam chceš dát. Protože s origo to chodí.
4.57, 1. 1. 2009, odpovědětNo víš mě je to celkem jedno jaké rádio,nemám vybráno,chci prostě něco co mi bude pěkně hrát,klidně se přizpůsobím romu co to auto bude chtít,vím že třeba připojení na rádia panasonic jde sehnat poměrně snadno ale není na ně moc chvála,já bych raději nějakého pioneera,ale stve mě že se dělaj ve směs jen s modrým podsvícením a vzhledem k tomu že mám interier celej do červena tak by to bylo jak pěst na oko.Já prostě chci rádio do 6000 které bude suprově hrát a pujde připojit.Klidně bych byl rád i za nějaké doporučení na radio pokud chlapi můžete
12.03, 1. 1. 2009, odpovědětRedukce jsou snad na všechny rádia který podporujou MFV. Cena se pak odvíjí od složitosti nekompatibility. Já bych ale upřednostnil Sony s joystickem mezi sedačkama nebo vlevo vedle budíků.
17.47, 1. 1. 2009, odpovědětMám ten samej problém, kde sehnat redukci na kabely pro připojení neorigimálního rádia. Nemohl byste mi někdo poradit.? Díky
9.09, 4. 9. 2009, odpovědětosobně bych volil nějakýho Alpine. Mají vynikající zvuk a umožňují přes adaptér (kterej alpine prodává) napojit origo ovládání od volantu.
17.51, 5. 9. 2009, odpovědětzdravim chcem sa opytat, ked mam original radio a chcem zapojit multifunkcny volant
9.15, 7. 2. 2013, odpovědět