Ciao, dneska ráno jsem vyjel z garáže a koukám na zem a tam kromě obvyklích loužiček sraček z toho sajrajtu co je venku vidim tři kapky oleje slité v jednu, to bych ještě pochopil(tak jsem vzal někde vanu bo tak), ale ono to bylo na levé straně motoru, já myslel že vana je spíš na spolujezdcově straně! ..posvítim si na vanu a ta je úplně suchá bez jediného problému, jakoby to teklo od motoru, ten byl sice trochu vlhkej, ale nikde nic nekapalo..co myslíte že to může být? brzdovka? kapalina do posilovače? anebo mi netěsní motor? .)
13.32, 3. 1. 2009, odpovědětnetušíte někdo?
13.57, 3. 1. 2009, odpovědětolej z převodovky taky mi to tak kapalo,musíš dát nový gufero
14.37, 3. 1. 2009, odpovědětno vidíš, to mě vůbec nenapadlo.. a dá se nějak zjistit kolik tam toho oleje ještě zbývá, aby jsem to někde nezadřel, do servisu se dostanu nejdříve v úterý!.( a jezdit potřebuji, btw. co to stojí nový gufero?
14.43, 3. 1. 2009, odpovědětpleasee???
15.15, 3. 1. 2009, odpovědětna dyferenciali mas normalnu mierku asmon ja ju mam na2.4jtd
20.55, 3. 1. 2009, odpovědětzezadu je měrka a neboj se, že bys něco zadřel.normálně dojeť do servisu ale v klídku.
21.05, 3. 1. 2009, odpovědětMne sa stalo presne to iste. Ale bolo tam toho viacej ako tri kvapky. Asi 5 hodin predtym som ju trocha prehanal okolo 6tisic otacok a tak. No bol som v 2 servisoch, prevodovka to urcite nie je, mali podozrenie na servo. No nakoniec to vyzera na tesnenie pod hlavou motora. Ale ze si z toho nic nemam robit, ze to aj tak nikto nezatesni mi povedal automechanik a ze ak nemusim dolievat olej kazdy tyzden, tak ze v pohode.
20.18, 4. 1. 2009, odpovědětDíky za odpovědi, olej mi taky neubývá, teď kontroluju pořád.. dokonce včera a dnes už na zemi žadný kapičky nebyli, tam nevim..
7.30, 5. 1. 2009, odpovědětčau chlapy,ja mam taky ten problem,ale na zemi nemam jen tri kapky!!!Mě teče servo,každy dva dny musim dolejvat,ale jeste nevim jestli je to hrebenova tyč,nebo naboba.Teče mi to vlevo někde nad ramenem.
12.03, 5. 1. 2009, odpovědět