Byl krásný poslední den v roce 2008 a ja se těšil na večer..vyrazil jsem se svoji Alfičkou 156 .1.9 jtd r.v.2000 na nákup ale tam už nedojel v zatáčce jsem dostal smyk a nenadělal nic krásně jsem zaplul přes obrubník rovnou do křoví můžu jen děkovat že mi nevystřelil airbag a nedal do nosu...podarilo se mi svepomoci vycouvat a dojet domu a nasledně do servisu kdyz mi za 3 dny volali ze servisu ze uz vedi kolik to bude stát tak mě to malem složilo o ten obrubník nejen že jsem si zničil spoiler ale i klimatizaci sahary poloosy obe a i obe ramena a topení a gumy no snad všechno kromě motoru...takže ta jenda silvestrovská cesta za nakupy me vysla na 72tisic :o( a to jsem si jeste tak hodku pred nehodou dal auto hezky umit abych nesel do noveho roku spinavej :oD
11.16, 8. 1. 2009, odpovědětNebylo by lepší za 20 tisíc nakoupit náhradní díly a opravit si to sám nebo to auto rovnou za 30 prodat na náhradní díly a za nějakých 90 si koupit to samý?
11.26, 8. 1. 2009, odpovědětTo by asi bylo už mi to řeklo spoustu lidí ale ty by jsi vyměnil svoji milenku jen proto že musela do nemocnice a bude te to stat nějaky prachy?
11.48, 8. 1. 2009, odpovědětTo máš taky pravdu, ale málokdo už bere alfu jako citovou záležitost, hlavně když je v tvojí situaci. Na druhou stranu budeš mít novou skoro celou nápravu a to taky není od věci, jenom ta cena by mohla být trochu přívětivější.
12.01, 8. 1. 2009, odpovědětJJ je to ranec..ale Alfa...to pochopí jen málo lidí každej řekne auto jako každý jiný...ale já říkam že takový jiný není...jsem schopnej za dva dny projet nádrž a ne protože bych nekam ptoreboval ale jen pro tu radost z jízdy nemusim jet jak prase o tom to není proste si jen uzivat to razenizrychlení no proste cuore sportivo :o)
12.14, 8. 1. 2009, odpovědětJJ, kdyby byl takovej každej alfista, to by mi koněčně někdo odpověděl na pozdrav a nepřipadal bych si jako exot jenom proto, že je pořát hromada lidí, co si alfu koupí jenom ptoro, že je to krásý auto.
12.30, 8. 1. 2009, odpovědětJo tak si nekdy pripadam jako exot nejsi sam jsem jendou blikal na frajera co jel se 156kou predemnou tak zajel kekraji ja taky myslim si pokecame a ono hovno frajer do me zacal jako co na nej blikam o co mi jde fakt debil
13.08, 8. 1. 2009, odpovědětkluci nebuďte takový citliffky, přece .)
13.59, 8. 1. 2009, odpovědět