caute, na jar si chcem dat folie. pokial viem , tak folie sa "montuju" z vnutornej strany skla. mna velmi zujima ako chlapi co mate folie skriabete namrazu v aute. alebo okna vobec neskrabete??? ja planujem dat len na zadne sklo a na zadne dvere. predne a vodicovo+vedlajsie chcem nechat tak. aj tak ma to ale velmi zaujima u tych co maju folie vsade ako je to s tou namrazou. vdaka
20.04, 11. 1. 2009, odpovědětFolie su z vnutornej strany, coho sa bojis? Cez sklo ich neposkriabes :) a nikdy som neskriabal namrazu z vnutornej strany skiel...
20.38, 11. 1. 2009, odpovědětno mne sa stava pravidelne, ze obcas musim skrabnut, hlavne predne okno. to preto lebo si nadycham a nevyvetram. potom mi to zamrzne. akoze nic zavazne, ale ma zaujimalo ako sa veci maju. diki
21.44, 11. 1. 2009, odpovědětNo ako si povedal, predne okno, a na to predsa foliu nedas, ci ano? :)))))
14.27, 12. 1. 2009, odpovědětA i kdyby jsi jí tam dal, půl kiláku před dojetím domu si otevři okýnka, aby se vyrovnala teplota a nic ti nezamrzne
17.09, 12. 1. 2009, odpovědět