zdravím vás mám taku dilemu ,,čiže otázočka dostal niekto z vás pokutu ktorú nezaplatil a doteraz mu nedošla žiadna upomienka alebo naopak že ste dostali pokutu neplatili ste a potom vám prišlo upozornenie,,,pretože včera som dostal pokutu zato že som nemal rezervu za úplnu blbosť pritom som im hovoril že nosím sprej do pneu a on že či ho mám a ja že akurat nie a pridem domou hrabem sa v kufri a čo nenajdem sprej do pneu,aaach skoro ma porazilo.. :(( teda sa pýtam taká menšia anketa o pokutach zaplatených a naopak.....
18.01, 18. 1. 2009, odpovědětJá si teda myslim, že rezervu mít nemusíš, když máš čidla na tlaku v pneu. Potom Ti stačí spray
18.12, 18. 1. 2009, odpovědětKolko si dostal? Ked je uz ten novy cennik?
18.13, 18. 1. 2009, odpovědětRONSOC : 20e dopc ale najviac ma vytočilo že to boli mladí soplaci a ešte jak ma sledovali hajzli sk..veny
18.29, 18. 1. 2009, odpovědětty čidla tlaku musí být aby stačil jen spray? jsi si tím jistý?
18.31, 18. 1. 2009, odpovědětJA cekam az mi prijde z radaru v moravskych budejovicich,musim to nejak uhrat na osobu blizkou.Bylo to uz v zari ale znamymu to prislo nedavno z cervence.
18.34, 18. 1. 2009, odpovědětBudu si muset oživit vědomosti. Mám za to, že mají 30 dní na zahájení šetření přestupku a pokud se jim nepodaří do dalších 30-ti dnů obvinit z přestupku konkétní osobu, tak že musí přestupek odlořit.
0.13, 21. 1. 2009, odpovědětčo sa tíka toho spreju ja som to minule nastriekal do pneu lebo som chytil defekta a hned mi to nafuklo pneu prešiel som cca 5km a pneumatika bola nafuknuta na 2,7 takže som musel odpúšťať na 2,3
18.37, 18. 1. 2009, odpovědětahoj chlapi,nevim jak na SK ale u nas v CR je rezerva v povinne vybave...ale je fakt ze mohli dat pouze napomenuti a ne hned flastr...co uz, zatim ahoj
20.14, 18. 1. 2009, odpovědětJo jo, u nás je rezerva povinná, pokud nemáš Runflety
20.19, 18. 1. 2009, odpovědětno väcsinou mas do pol roka doma upozornenie, aspon ja som dostal uz 3x, tak potom som to zaplatil. ale teraz to bude krute, lebo take pokuty uz nebudu sranda. a pritom im ide len o naplnenie rozpoctu, sami policajny riaditel sa vyjadril tak ze teraz kede 2 tyzdne namohli davat pokuty, tak ze sa nehodovost a priestupkovost aj tak nezvisila.
20.19, 18. 1. 2009, odpovědětV Cechach je veru rezerva povinna,ale chcu to zrusit koli emisiam a povinne budu spreje. Inak k tej pokute.Ja uz nemam dva roky zaplateny flaster za 1000,co som dostal za rychlost a este mi nic neprislo.
21.06, 18. 1. 2009, odpovědětMartin T.156 na osobu blizkou uz asi neuhras nic.Posledna novelizacia na to myslela a od ------(nepamatam si ten datum) je za vozidlo zodpovedny majitel.Ten musi povedat,kto pri prestupku s vozidlom isiel a ked nepovie,bude pokutovany on.
21.09, 18. 1. 2009, odpovědětAlfik666-myslim ze doted to jeste funguje,chteji to zrusit ale je to proti listine prav tak nevedi jak to udelat,ale ted to jeste jde.
6.59, 19. 1. 2009, odpověděttaky si myslim, ze to jeste jde, ta osoba blizka... a s tou rezervou sem taky slysel, ze to chcou zrusit... teda hlavne v cechach... na slovensku nevim, tam maj asi ted jiny starosti(Є):-D jinak po 2 letech je promlceci lhuta na pokuty, ale oni ty kurvy umej tyden predtim odeslat upominku a to uz se rusi, protoze je to jakoby v reseni...
9.04, 19. 1. 2009, odpovědětjj Tak som to teraz cital.Da sa to este uhrat na osobu blizkou.Treba povedat,ze osobu blizku,ktora ridila vozidlo poznate,ale neprezradite jej totoznost.Ak poviete,ze neviete,kto auto ridil,moze postihovat aj vas....
11.25, 19. 1. 2009, odpovědětblbost! žádná osoba blízká. "V souladu s provedeným poučením odmítám vypovídat".
0.36, 21. 1. 2009, odpovědětVsetci frajery,ale pred sudom by si spieval aj o tom,o com by si nevedel....
12.53, 21. 1. 2009, odpovědětMáš dojem, že ústava a listina základních práv a svobod je trhací kalendář čí k použití na toaletě?
21.14, 25. 1. 2009, odpovědětčo?? teraz som to asi nepochopil? :DDD
12.41, 19. 1. 2009, odpovědětjazdi jak mas, maj v poriadku auto a nebudes platit dilinko a nenadavaj na policajtovrobia iba to co musia
19.32, 25. 1. 2009, odpověděthele, řekni mi, otázkou "Tak jak to vyřešíme pane řidiči?" si řiká o bakšiš bez bločku, nebo mi opravdu dává možnost navrhnout řešení domluvou?
21.11, 25. 1. 2009, odpovědětja156: chod do piče! ty fizel! policajti su jedni skorumpovaný sráči teda iba tý mladí nikdy sa mi nestalo že by ma pokutoval starší policajt alebo aby sa pýtal na výfuk to robia len mladí soploši čo by chceli zarobiť! Auto mám v poriatku narozdiel odteba! Tu ide totiž to že policajti závidia dobre urobené afto!!!!! a kurva ma neser!
20.08, 25. 1. 2009, odpovědětscottyTT prudko inteligentny prispevok ..GRT ....ale k tej pokute ..mne sa stalo par mesiacov dozadu, ze mi naparili pokutu sekom, ja som si hozalozil , a neumyselne som na ten sek zabudol. presiel cca rok, a domov mi prisiel platobny rozkaz od exeturo na taku sumu, ze som spadol na rit ...ked som sa v tom zacal vrtat, bolo mi pani exekutorkou pekne vysvetlene ze policia SR / asi ako jedina organizacia v krajine/ nemusi po neuhradeni pokuty do 14 dni zasielat ziadne vyzvy, ale mozu to rovno riesit skrz exekucne prikazy. Je to absolutne nenormalne, lebo aj taky super urad ako danove riaditelstvo vzdy, posiela vyzvu - dokonca niekolko vyziev,na zaplatenie, az potom to riesia exekuciami. takze som to nakoniec aj tak musel zaplatit a bolo to pekne predrazene. ale aspon dnes viem, ze v buducnosti ak nedajboze opet dostanem sek, 100% bude uhradeny do 14 dni ...
21.27, 25. 1. 2009, odpovědětsomarik prijebany takych frajerov jak ty som uz stretol kurva vela, ibaze do oci nevedia nic povedat vedia iba pisat a vtedy su silny jak hovado
18.34, 1. 2. 2009, odpovědětspyder: ja viem asi to budem musieť zaplatiť ale kebyže spácham niečo oveľa horšieho nepoviem ale nemal som rezervu mm :((
8.52, 26. 1. 2009, odpovědětscotyTT:když jsi takový machr na fízli tak musí pro tebe být hračka si zjistit jak to u vás je ve vyhlášce! A to nemluvím o tom , že bys to měl vědět něž vyjedeš!
16.25, 26. 1. 2009, odpověděturcite slovaci nemaju ziadny problem s Єurom, vsetko ide ako ma,ako keby to tu bolo vecne. uz ani nevieme ze boli nejake koruny niekedy)
16.42, 26. 1. 2009, odpovědětfízl: vieš čo radčej kašlime nato
23.37, 26. 1. 2009, odpovědětsouhlas taky někdy nadávám na pekaře! Couresportivo ! Jestli tě potkám v AR určitě tě pozdravím a tak to má být!
8.43, 27. 1. 2009, odpovědětfízl: dik takytak :DD
20.31, 1. 2. 2009, odpovědětno čo ma úž niekto skúsenosť s pokutovaným v novom cestnom zákone hehe :DD
13.00, 6. 2. 2009, odpovědět