mam alfu 156 a delal jsem zastavbu v kufru . ted delam laminatove zadni plato a premyslim jestli nebude lepsi dat subwofer do plata . jak to hraje v patu ? poradte prosim . chci mit na krajich ovaly a uprostred subwofer co myslite ?
13.31, 20. 1. 2009, odpovědětAhoj nejsem žádnej expert ale dal bych to rozhodně do kufru, nikoli na plato... Já mám teda obyč plato na kterém mám připevněné 2 repra, woofer mám v kufru.. Nevím jak by hrál woofer na laminátu, ale u mě to je teda děs.. Mám vytlumený co se dá a jsou to dost rezonace na jaře to musím celý sundat a zjistit co tam skřípe. Uvidíš co ti poradí další
14.33, 20. 1. 2009, odpověděthm uvidim jeden clovek na hificlubu me uz taky psal ze poradna ozvucnice v kufru je poradna ozvucnice. mam sice v kufru uz udelanou zastavbu ale zabira me dost mista tak me napadla tadle varianta kdyz uz delam to laminatove plato .
15.07, 20. 1. 2009, odpověděta stim skripanim ani nemluv nejvetsi bordel me delalo plato samotne cely to drncelo no hruza tak uz i z toho duvodu chci neco pevneho a poradne to ukotvit
15.10, 20. 1. 2009, odpovědětJo řekne se audio, ale je to fuška, když to chceš mít tip top..Navíc auta na to nejsou dělaný. Známý si koupil tu novější lagunu a děsně se mi začal chlubit jakej tam má v kufru woofer:modrý podsvícení, dva basáky, fakt nádhera cena 8tis, a pak když mi to pustil tak jsem si mohl v tichosti mnout ruce, takový praskání sem neslyšel:D ne že bych mu to přál, ale naprosto zbytečný do toho auta, už i to moje je dost a to mám "šunku", woofer mě stál 3500, ale mě to stačí, membrána je trvdá dost..po půl hodině mě stejně bolí hlava:D Tak pak pošli fotky, docela bych chtěl to plato vidět! ............ lburil@mkinet.cz .................
18.36, 20. 1. 2009, odpovědětOdkud jsi? Že bych si to plato nechal taky udělat:D sem bohužel levej jak šavle:-)))
18.38, 20. 1. 2009, odpovědětJinak co říkáš na tohle? Mám černou alfu a asi do toho půjdu, ikdyž cena je pro mě dost velká,ale celkem povedený, nemyslíš? Hodně lidí to tady chce brát.. http://www.tuningshop.cz/predni-svetla-alfa-romeo-156-chrom-s-dennim-svicenim.htm
18.40, 20. 1. 2009, odpověděttaky bych rád viděl to plato-už o něm dloho přemýšlím. pošli nějaké foto.dík
18.42, 20. 1. 2009, odpovědětMám komplet hifi dodělanou loni v létě po roce práce. Mám vše komponenty Alpine. použil jsem woofer řady S o velikosti 12" a uzavřenou ozvučnici 40litrů. Woofer je namířen otvorem pro lyže do cockpitu. Poháněn 2-kanálovým zesem. Jinak kdyby někdo chtěl, mám celé toto své auto včetně hifi na prodej. Auto je vytuněno. K tomu vytlumeno, natažena nová odpovídající kabeláž. Dveře jsou vytlumeny jak vnitřní, tak vnější plech dveří a uzavřeny dveře tak, aby se vytvořila ozvučnice pro koaxiální repro Alpine řady XD vpředu a koaxiální řady R vzadu. Jinak to pohání jednotka Alpine CDA-9887R.
19.40, 20. 1. 2009, odpovědětJJ Alpine je kvalita, mám teda jen rádio, ale stejně.. Dobrý výběr:-)
8.21, 21. 1. 2009, odpovědětfotky poslu urcite i v prubehu delani . ten wofer dam do kufru stejne uz ho mam kvuli nemu celej prekopanej a do toho plata dam jen ovaly em-phaser . ramecky mam usazeny a nachystany tak budu pomalu laminatovat a uvidime .a pokud nekdo neni na takovy narocnejsi predelevky tak staci vcyndat plato dat na plech pod nim presne vyrizlou desku do to usadit ovaly a vratit nazpet palato a mate to . ja to tak mel a hralo to dobre. nezapomente ale to plato trochu vystuzit jinak drnci aspon me to drncelo
7.54, 21. 1. 2009, odpovědětDaj woofer namiesto rezervy...
12.51, 21. 1. 2009, odpovědětA rezervu do kufru:D
13.06, 21. 1. 2009, odpovědětto ne misto rezervy a kolo dam kam na kufr jak of-road ? na ten mam zastavbu v kufru tak ho dam kde byl a hotovo .
16.37, 21. 1. 2009, odpovědětto lukas : ty svetla vypadaji moc dobre ale aby to i tak svitilo
16.39, 21. 1. 2009, odpovědětHOj tak světla nebrat!!!!!!!!!! aspon já je tedA Neberu nevím jak svítej ale psal sem chlápkovi co je prodává nebo teda bude je mít a říkal že ani ty diody na denní svícení nesvítej tolik co by měli, že se to nedá použít. Je to na H1 patici, já mám H7 a vrtat do toho a předělávat to nebudu...nechám si ty moje a koupím laděnej vejfuk, už sem se rozhodl:DDDDDDDD
17.18, 21. 1. 2009, odpovědětproč bys do toho měl vrtat? nechápu. jestli to bude svítit jako ty devileyes co se od stejný firmy prodávaj třeba na VW tak ty svítí dobře takže já s tím problém nemám a abych věřil někomu kdo ty světla ještě ani neviděl-nejsem blbej.
17.26, 21. 1. 2009, odpovědětNo.. já si počkám až jakej na tobude ohlas a hlavně až uvidím foto.. Vrtat ne, sem napsal blbě, prostě upravit to tak abych tam mohl dát žárovky asi.. Třeba kecal ale proč by mi to psal, abych to u něj nekoupil?:-)) to by mě tak nesralo ale nebudu kupovat světla za 6 klacků a pak se jich zbavovat, já si hezky počkám co na to uživatelé..Má je objednáno dost lidí co sem tak četl, tak snad budou nakonec spokojeni
17.35, 21. 1. 2009, odpovědětPreco rezervu do kufru?Schvaluje sa zakon,ze sa rezerva nebude vozit.Namiesto nej budes mat len sprej.
3.05, 22. 1. 2009, odpovědětNěco o zákonech vím a opravdu se to nepřipravuje, teda aspon mi v práci nikdo nic neříkal. To bude možná jen SK. Jinak s tou rezervou do kufru do byla sranda:D Podle mě je to nejlepší z hlediska prostoru dát do kufru ten woofer
8.29, 22. 1. 2009, odpovědětjo ? o takovym zakone nevim a neni to jen na slovensku ? :)
6.03, 22. 1. 2009, odpovědětChlapi byvam vo Vsetine uz 5 rokov,takze Slovenske zakony su tak nejako mimo mna.Tu mate nieco o tom: http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/konec-rezervnich-pneumatik-v-aute-ministerstvo-navrhlo-novelu.html
9.31, 22. 1. 2009, odpovědětJa viem, ja viem. VON Z ALFY! najlepsie do kosa, tam moze robit tuc tuc kolko sa mu len zapaci.
14.21, 22. 1. 2009, odpověděttak plato z laminatu je hotove jen ho musim jeste usadit do auta . vypada povedene .lak dostalo cerveny jako je barva me 156, fotky bych umistil jenze mam ted problem s pc ale jak to bude mozne tak vam ho ukazu snad se bude libit ,ale ja jsem spoojenej to je hlavni.
13.41, 27. 1. 2009, odpověděthttp://www.autohificlub.cz/forum/9/1048142-alfa-156-a-prestavba-zadniho-plata/0
16.33, 27. 1. 2009, odpovědětdo plata by som nedával repráky kým to poriadne nevystužíš a už vôbec nie subwoofer-ja mám takto http://pokec.azet.sk/laco910laco?&show=fotoalbumy&al=12070459
21.52, 30. 1. 2009, odpovědětTo je na hovno.V sedane otoceny subwoofer tymto smerom,strasne slabo tlaci.Najlepsie taha smerom dozadu.
16.19, 31. 1. 2009, odpovědětto si nemyslím ,určite je to lepšie ako zapratať celý kufor, ja tam semtam niečo prevážam a takto mi nezaberá miesto.A je poriadne vytlmený,nemám basreflex, basy sa šíria všesmerovo ,nechodím na súťaže-mám to pre basy v aute,nie pre ulicu-nie som puberťák
10.32, 1. 2. 2009, odpovědětNeviem preco zapratat cely kufor?Ja mam ozvucnicu a v pohode k nej do kufra ulozim velky kocar + nejake dva bagly.
19.55, 1. 2. 2009, odpovědětskús ho dať na strechu :D:DD:DDDD
20.30, 1. 2. 2009, odpovědět