Cau Chlapy!Potreboval bych poradit!Koupil jsem si xenony ale zavazi mi tam ty debilni clonitka!bude vadit kdyz je uplne odstranim?
19.49, 23. 1. 2009, odpovědětjá bych je být tebou neodstranoval. vyndej je a nějakým způsobem je prodluž ale když je sundáš tak budeš hodně oslnovat. já mám taky xenony a vešly se mi jak do origo světel tak i do nových tmavých.
21.42, 23. 1. 2009, odpovědětZdar chlape, včera mi dorazily xenony a taky jsem narazil na ty debilní clonítka,jebal jsme se s tím dvě hodiny a stejně jsem s tím nic neudělal,podařilo se mi to tam narvat tak nějak na křivo:-))zkusil zapnout světla a nějak to zajiskřilo,tak jsme to hned vypnul,asi jak se to dotýkalo toho clonítka,no raději jsme to poslal zpět snad mi vrátí prachy:-)ptal jsem se jich a prý že se tam dávaj nějaký vymezovací podložky,ale pak zas jí tam nezasvakněš těma upínákama,doufám že nám tu někdo poradí taky by mně to zajímalo.
21.47, 23. 1. 2009, odpovědětNení moc co radit.Prostě musíte koupit sadu která tam bude pasovat.Ja takovou koupil a úplna pohoda.Dejte hledat a najdete.Někdo tady o takových psal,kde se daji sehnat.Ja osobně měl kliku.Už jsem se přípravoval na praci s clonítky.
22.22, 23. 1. 2009, odpovědětja osm tie clonitka odstikol, horsie je ze aj s tymi drziakmi na ten pliesok co to drzi, tak som ich tam prilepil..:-)
23.55, 23. 1. 2009, odpovědětkdybyste tam raději takový kraviny nervali.....bylo by na silnicích mnohem míň oslněných řidičů :-/
1.12, 24. 1. 2009, odpovědětmyslim ze uz se to tu resilo, ne,?? PROSTE ALFA BLBE SVITI.. A JE LEPSI OSLNOVAT NEZ SE NEKDE VYSEKAT....
1.21, 24. 1. 2009, odpovědětmam to stiahnute na 2ku, skusal som to s kamosom, isiel som za nim, oproti nemu atd.. Poskusali sme, ked je to na 2ke, je to v pohode..
7.33, 24. 1. 2009, odpovědětHodně stupidní názor.. Ty jsi v pohodě když nějakej vocas naproti Tobě, Ti nasmaži do očí blbě udělanejma světlama? Já mám taky dodělávaný xenony a pásly tam úplně v poho. Stálo mě to 3200,- i s montáží v servisu. Už rok zpátky..
10.40, 24. 1. 2009, odpovědětTo bylo pro Filu..
10.40, 24. 1. 2009, odpovědět1)jsou spec.podložky pod h-7 ale musí se uprav.ta pružina na vřivření(přidžení) té h-7 2)nebo uprava clonítka rozcvaknout a prodložit clonítko. 3)NEJLEPŠÍ JE ODSTRANIT CLONÍTKO A KOUPIT H-7R...TOJE H-7 SE CLONÍTKEM!!!TO MÁM TAKY!http://www.xenony-bixenony.cz/xenony-hid-sady/xenony-h7r-stinitko-3.html
11.58, 24. 1. 2009, odpovědětvždyť s tím nedojedeš ani z Brna do Prahy!! Životnost výbojky dvě hodiny je na prd.
21.27, 25. 1. 2009, odpovědětjak jsi přišel na životnost výbojky 2 hodiny? já je tam mám rok a půl a ještě jsen na ně nešáhl. jezdím denodenně.
21.29, 25. 1. 2009, odpovědětse koukni na stránku s linkem.
21.59, 25. 1. 2009, odpovědětSúhlasím s Dukatom, ja to mám tiež sklopené na 2ke, aby som neoslňoval...clonítka nezavadzali
11.34, 24. 1. 2009, odpovědětdají se koupit i xenony H7 který mají už i clonítko-takže se to původní vyndá. je to označení normálně H7 a zatím jěště nějaký písmeno (H7x) ale teď nevím jaký. s tím oslnováním: moje xenony neoslnujou tak jako ty zkur... halogeny.například idioti z naloženejma dodávkama nebo auta typu škoda 120 kterým jedno světlo většinou svítí někam do vesmíru a druhý mě přímo do očí, mám to v servisu nastevený o kousek níž než to má být a ještě sklopený na 3 a pořád vidím líp než s halogenama a nikoho neoslnuju.
11.45, 24. 1. 2009, odpovědětTak uz to mam chlapy hotovy!clonitka jsem odelal a je to v poho!naklopil jsem to uplne dole a myslim ze to bude dobry!jinak muj nazor je ze kdyz muzou ostatni oslnovat me tak proc bych se ja mel omezovat!!
15.30, 24. 1. 2009, odpovědětCo na tu poslední větu (..proc bych se ja mel omezovat!!) napsat.. je mi líto asi ještě skoro náctiletejch magorů co jsou schopni tohle "vyblít" a ještě hůř, takhle i uvažovat. Jestli takhle uvažuje každej takovej, tak bych dával papíry na zkoušku až do třicíti.
17.51, 24. 1. 2009, odpověděta taky jsem si vsiml ze ty clonitka tam byly uplne k nicemu!protoze vestsina H7cek ma spicku uz zaclonenou!
15.32, 24. 1. 2009, odpovědětall: ja som montoval xenony cca pred mesiacom a vpohode sa mi tam vosli bez zasahu do clonitka a podobne ,iba čo ma sralo jedine stesnení priestor takže trošku som sa potrapil,,xenony vôbec,ale vôbec teda tie moje neoslnuju a kupil som ich cez internetový obchod www.tuning-centrum.cz za 1800cz v prepočte ma to vyšlo 85eur
19.21, 24. 1. 2009, odpovědětjezdím s nima na 156,mám tam jednu z prvních sad a výbojky jsem měnil po 2.5roce a mam to nastavené na 0,bez clonítek,sem tam něco blikne,ale hlavně že vidíme chlapy né?
18.02, 26. 1. 2009, odpovědětPřesně tak. Mám na 156ce xenony půl roku a montáž i provoz bez problémů. Seřízený světla, sklopeno na 2ku a ještě mě nikdo neproblikal. Mám je i na jiných autech a taky v pohodě.
12.06, 3. 2. 2009, odpovědět