Zdravím alfisty :o) na silvestra sei mi podarilo se svoji alfou preletět přes obrubnik a skončit ve křoví tak jsem odvezl Alfičku do servisu AtuoGarant na Jarově...tak nejen že frajer co to tam sjednával tak říká za pár dní je to hotový stavte se za dva dny řeknu Vám cenu tak tam jdu za dva dny...takže potřebujete vyměnit poloosy,ramena,lanovody od ruční brzdy,komplet klimatizaci,chlezení,spoiler,ramena a 2 nove pneumatiky...předběžná cena je 67.200,-no a i když mě Alfa stála 90 tak protože je to pro mě vážně srdeční záležitost říkám dobrá opravte mi ji...Dejte třicet na díli za 14 dní je hotová tak jsem je dal ještě ten den ať je to co nejrychleji..no ža 14 dní volám do servisu tak už to je hotové?né zkuste to za týden takže nakonec jsem čekal 3týdny..po dlouhých 3týdnech těšení se mi konečně zavolali máte to hotové!!!Tak celý natěšený jedu do servisu e jediné co mi udělali tak dali nový spoiler klimatizaci,a chlazení+ rám,nové gumy pod motor a POZOR nestyděli si naůčtovat 91tisíc říkám tak to vám nedám!!!to to auto ani nestálo no tak bez faktury a odečteme vám DPH no co jsem mel dělat?!takže mě oprava vyšla na 77tisíc!!!tak jen pro ostatní Nikdy nejezděte do Auto Garant na Jarově...
13.06, 24. 1. 2009, odpovědětNo to je teda síla Hnát to holema bandu jednu Zlodějskou!!!
13.39, 24. 1. 2009, odpovědětslusny.. ja to delam tak ze si necham od nich vyjet nabidku s cenou a tu mi orazi a podepise..a maji muj telefon a pri jakkekoliv zmene mi zavola a ja mu to potvrdim a nebo reknu at to nemeni... aspon vis pro priste... zlodeji jedni
15.30, 24. 1. 2009, odpovědětFuuuha...tak z takej palky by ma asi drblo. Asi to je zackovy servis, vsak?
8.35, 26. 1. 2009, odpovědětTak to je na žalobu jako! Pokud ti neudělali vše a je to napsáno ve faktuře, tak bych se hádal. to snad není možný, takhle se vydělává!! Nechci nic říkat, ale českej národ jsou fakt sebranka sviní, nic ve zlém, ale každej kdo čuchne k prachům tak je zmrd. Alespon většina si myslím. Tyhle servisy jsou kapitola sama o sobě. Tohle je uplně jiná story, jde tam naštěstí jen o 200,-- , byl jsem taky v servisu v HK na předzimní prohlídce nebo co. Měli přesně napsáno co udělaj za ty 2kila, (včetně kontroly podvozku) Chtěl jsem vědět jak jsou na tom ramena. Když jsem se ho pak ptal jak s těma ramenama, tak mi řekl že postupně to chce vyměnit asi. Z toho mi bylo jasný že se na to totálně vysrali, na to bych přišel asi taky, idiote, říkal jsem si v duchu. Já vím že jde o 2 podělaný stovky, ale když už něco nabízím tak to taky dodržím. Vy si to kontrolujete třeba sami, ale já jsem odkázán na mechanika bohužel. Je to o tom, že ty jim tam to auto necháš a nevíš co na něm dělaj, jesli vůbec něco. To bych nikdy neudělal. Není nad to mít svýho soukr mechanika. Za 2 kila mi zkontrolovali jesli mám lékárnu, nechtěl bych vědět kolik bych zaplatil za něco závažnýho. Jo berou si tam 450 bez dph na hodku, já vím že jsou i mnohem dražší taxy, u nás peugeot si bere 700:-)) vemte si to 700 za hodinu:D Chtěl bych vědět kolik na tom ten zloděj vyrejžuje, kolik má na hodině.
15.42, 26. 1. 2009, odpovědětTak to je fakt hust, nicméně jestli budete alfisti něco potřebovat tak se můžete stavit máme servis v Praze kousek od ZOO v Troji, nebo pište na mail, nebo volejte na 774 817 943. A víte co stavte se jentak pokecat o autech a podívat se jak pracujeme.
13.26, 27. 1. 2009, odpovědětto je spravny pristup :)
13.53, 27. 1. 2009, odpovědět