Tak jsem se rozhodl, že se podívám na to vyhřívání sedadla, protože v zimě je to fakt nepříjemné ráno sednout na kůži. Chci se zeptat jak sundat ten plastový kryt přes páku na zvýšení sedadla? A dále jsem se chtěl zeptat jak je to s airbagem v sedačce. Můžu normálně odpojit? Byl bych nerad kdybych něco po...
15.46, 31. 1. 2007, odpovědětV tom plaste sú 2 alebo 3 šroby a pod takou krytkou ako je ta páka je 1 šrob(hviezdicový), sedačku musíš vybrať z auta 4 x imbus, ABG normálne odpoj ale neštartuj bez neho.Robil som si teraz vlastné vyhrievanie sedačiek a je to docela makačka, myslím demontáž poťahov!Ale mám to.
21.09, 31. 1. 2007, odpovědětTakže ta páka drží na tom hvězdicovém šroubu? Jsem ho právě zkoušel, ale ta páka pořád držela. A je to teda problém demontovat ten potah? Jak ho sundat nejlépe? Pak jsem zvědavý jak najdu ten vyhřívací drátek, kde je přerušený.
21.20, 31. 1. 2007, odpovědětTohle mi taky moc zajímá nefunguje už ani u spolujezdce takže budu muset vyndat obě sedačky a ten potah no nevim..:)
6.02, 1. 2. 2007, odpovědětBych právě chtěl vědět jak nejlépe to sundat. Jak to drží apod.
9.52, 1. 2. 2007, odpovědětTak už jsem sedadlo vyndal z auta, ale tím jsem skončil. Na odčalounění si netroufnu. Zítra to asi hodím k čalouníkovi a nechám to na něm. Ten vyhřívací drát bude nejspíš přerušený na sedadlu než na zádech, ne? A dále jsem se chtěl zeptat jak nejlépe ten drát spojit, aby to zase fungovalo?
17.11, 1. 2. 2007, odpovědětDemontáž poťahu: zospodu plastové lišty poťahu sedáka sú zacvaknuté do plechovej konštrukcie sedadla - ja som to vyťahoval nasilu.Poťah operadla - na spodku spojená predná a zadná časť tiež plastovými lištami dokopy - to je celkom v pohode.Ale origoš vyhrievanie som nevidel takže neviem ako ďalej lebo poťah z tej peny ide dole dosť blbo-sú tam také pružné drôty čo napínajú poťah.
18.00, 1. 2. 2007, odpovědětNechám to fakt na čalouníkovi. Ten by to měl umět. Ale jsem zvědavý jak zjistím, kde to je přerušené.
18.28, 1. 2. 2007, odpovědětTak jsem zvědavý co uvidím až mi to čalouník sundá. Nevíte jestli ten drát, který vyhřívá sedadlo uvidím hned jak to sundá nebo je někde schovaný?
21.41, 1. 2. 2007, odpovědětDnes som rozobral calunenie a boli tam spirali v takej bielej pene nalepenej na sedadle.Vedel som v ktorom mieste je chyba lebo este pred demontazou som pripojil na kable multimeter a po stlacani sedadla som presne vedel kde sa mi pri stlaceni spaja obvod.Po rozcaluneni som musel narezat tu penu aby som sa dostal k miestu prerusenia,,a bol tam odrhnuty kabel napajaci na kontakte ktory je nasunuty na spiralu.Ten som opravil a pri skladani spet som pouzil miesto kruzkou ktore drzia potah s dratmi vystuznymi umelohmotne eska-paski,,a za velmi kratky cas bola sedacka opet poskladana a plne funkcna.
19.42, 7. 10. 2007, odpovědět