Čau všem. Chtěl bych se vás zeptat jestli bych měl nějaké problémy s policií když bych si dal na auto alu křídlo např.: http://www.f2tuning.cz/katalog/178-alu-kridla.html. Tyhle křídla jsou všechny bez atestu ale mě zajímá to jestli jsou tyto křídla nějak všeobecně zakázaná atd. díky za názory.
18.58, 6. 2. 2009, odpovědětfastcrash: ja osobne by som ich osral keby sa mi to páčilo by som si to na auto dal,,,zachvíľu budeš musiet mať povolenie už aj na nálepky nie??!! ccc
19.16, 6. 2. 2009, odpovědětMno počítej s tim že se to prasátkům líbit nebude páč to má "ostré"hrany.kámoš to měl ale vyrazil si na to znak od bentley a když ho stavěli tak jim ho ukázal s tim že papíry od toho nevozí u sebe a bylo to,ale jináč s tim budou mít problémy...
19.23, 6. 2. 2009, odpovědětjak znak od bentley? já si ho tam stejnak dám ale chtělo by to vymyslet něco jak ochcat policajty.
19.37, 6. 2. 2009, odpovědětnebo co takhle vyrobit laminátové křídlo a dát ho na durolový stojny? to už tak ostrý hrany mít nebude.
19.39, 6. 2. 2009, odpovědětjá jsem ho měl namontovaný kdysi na fiatu tempra,a nechal jsem si zespodu na něj vypískovat značku fiat a homologai s číslem,který jsem měl okopírovaný z bočního okna.ale alu křídlo už neni in.Bylo v době,když začalal letět film rychle a zběsile1.Což je už dávno
20.06, 6. 2. 2009, odpovědětdrahý ale pěkný. jsem si zase nasadil brouka do hlavy.
21.03, 6. 2. 2009, odpovědětMěl jsem ho už na dvou autech a nikdy žádný problém http://speady-cz.webovastranka.cz/image/2285/13685_A.JPG
23.03, 6. 2. 2009, odpovědětZáleží koho chytneš když to jsou ti mladí sopláci co jim vadí aj nálepka na kapotě tak ti nepomůže ani 10 atestů... :)
23.44, 6. 2. 2009, odpovědětno uvidíme co mi na to páni strážníci poví až to tam budu mít-tady na písecku je to jeden chytřejší policajt než druhej.
23.45, 6. 2. 2009, odpověděttak tak. tady se mi stalo, že se policajt divil co jsem si to dal do motoru a jestli to mám homologovaný a ukazoval na to leštěný sání co má v6ka. nebyl jsem mu schopnej odpovědět. ale je pravda, že když člověk nejezdí jako prase a dodržuje předpisy alespoň ve městě, tak jsou většinou hodný.
0.20, 7. 2. 2009, odpověděttak akože by skúsil poctivo chodim na stk a stým tam problemi nikdy nemali a kedže mam dobru stk takze mozem .....
6.32, 7. 2. 2009, odpovědětJá osobně bych na Alfičku žádný hliníkový křídlo nedával.. Za 1) už to není "IN" a za 2) je to prasárna.. originál je originál, ale to je můj názor.
14.56, 8. 2. 2009, odpovědětNo já bych řek že "IN" to je. Nedovedu si představit že bych dojel někam a vedle mě stála Alfinka a úplně to samé origo křídlo bych měl i já.... Stejně tak přemýšlím u koupi auta. Naco Octavia nebo Golf má to každý 3 člověk a tohle už není "IN".... Je fakt že originál je originál ale abych měl stejné auto jako jinej to teda ne. Tohle je můj názor.
23.44, 8. 2. 2009, odpověděttaky si myslím-a když bude to křídlo dobře zvolený tak se na alfu hodit bude-teď ještě otázka jak to udělat s těma chlupatejma.
23.52, 8. 2. 2009, odpovědětNo nejlepší bude nedávat o sobě moc vědět a nejezdit jak prase. Z mojí skušenosti jezdit jak se má a není problém. Jednou mě potkala Akce Kryštof. Auto komplet v pořádku a křídlo je moc nezajímalo. Jen se zeptali zda je řádně upevněné a jinak nic.
23.57, 8. 2. 2009, odpovědětJo a ještě jsem si spoměl že nesmí přesahovat obrys vozidla. Prostě nesmí trče ven :)
0.03, 9. 2. 2009, odpovědětpodle mě se to hodí jen na gtv...
15.09, 8. 2. 2009, odpovědětnevíte někdo náhodou co mi hrozí od policajtů když na autě budu mít nehomologovaný křídlo? jde mi o to, jestli mi za to hrozí body nebo jen pokuta.ta pokuta by mě tak nebolela jako ty body. STK neřeším-tam bych stejně jel bez něj. http://www.drift-shop.cz/catalog/product_info.php?cPath=46_173&products_id=1839
19.31, 11. 2. 2009, odpovědět