Ahoj chcem sa vas opytat na vykon motora AR 156 2.0 TS .1notka 2ka 3jka taha akonahle zaradim 4ku od 4700 otacok motor straca vykon.Strasne pomali to taha .Max rychlost je 210km ale ked sa k nej dostanem trva to dost dlho.Skusal som odpojit vahu vzduchu ide to o nieco rychlejsie ,ale len o nieco . Moze byt zapchaty katalyzator ,alebo co? Viete mi poradit?
22.20, 9. 2. 2009, odpovědětKDe bude asi chyba kdyz bez zapojene vahy jede lepe?????
9.12, 10. 2. 2009, odpovědětTak asi v tej vahe ze? Ale rozdiel nebol az taky velky,percentualne mozno 5%,ale bolo to zivsie bez tej vahy.Ako keby motor pri tych 4700 otacok nieco dusilo.Skusim este jednu testovaciu jazdu ,lebo bez vahy som isiel led na trojke .Teraz to skusim aj na tych vyssich rychlostiach a uvidim.Ked som odpojil vahu tak sa rosvietila kontrolka vstreku ,ale vobec mi nekolisali otacky ako to tu uz niekto pisal.Inak s alfou som maximalne spokojny aj ked ma od kupy odhovarali. Tuto stranku som nasiel len nedavno,dakujem za odpoved MARTIN.
15.54, 10. 2. 2009, odpovědětMám taky 2.0 a nevím jestli bych se dostal přes 210, nezkoušel jsem to... Už je to stará dáma, tak jí šetřím, ale ne jak myslíte:-) Co rozvody? tam je to hodně znát... jinak nevím čím, docela by mě to zajímalo... plánuju jít na diagn., tak uvidíme...
17.39, 10. 2. 2009, odpovědětRozvody boli menene pred 2mi rokmi.Nechodim velmi rychlo ,ide mi hlavne o akceleraciu. Ked budu suche cesty tak este raz vyskusam jazdu bez vahy az po max a uvidim .Ked to pojde lepsie tak menim vahu urcite a ked nie....budem hladat dalej.
20.54, 10. 2. 2009, odpovědětcistil som na svieckach kontakty a nasiel som toto .teraz mi to ide niekedy na 3valce . je to velka chyba?moze cez tu trhlinku prerazat?mam to na troch fajkach.http://moje.azet.sk/agentm47?show=fotoalbumy
21.54, 15. 2. 2009, odpovědět